StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишній чоловік Ані Лорак дав зрадниці урок патріотизму

11 грудня 2022, 16:43
Іронічно, але турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу виявився більшим патріотом, ніж співачка українського походження.
Мурат Налчаджиоглу
Мурат Налчаджиоглу розповів, чому залишається в Україні під час війни / instagram.com/muratnalca

Турецький бізнесмен, колишній чоловік зрадниці Ані Лорак, Мурат Налчаджиоглу вже багато років живе та будує бізнес в Україні. На відміну від співачки-запроданки, він займається благодійністю на користь українців і залишився в країні з початком повномасштабної війни.

На своїй сторінці в Instagram Мурат пояснив прості істини про вірність та патріотизм, недоступні його недалекій ексдружині.

Так турецький бізнесмен розповів, чому підтримує Україну, охоплену війною. Він цінував нашу країну в мирний час, і любить її навіть у складний період.

відео дня

"Мене дуже часто запитують близькі, родичі, друзі, а я їм відповідаю: "А де я повинен бути?" У нашої національності, в нашій релігії є слово таке щодо того, де ти повинен бути. У нас говорять так: твоя Батьківщина не де ти народився, а де ти живеш, де ти почуваєш себе вільно, справжньою людиною і живеш з честю. Тому я відчуваю себе тут такою людиною. Це не означає, що мене всі тут знають, або я чимось займаюся тут. Я люблю цю країну, тому я і тут. І бути тут в хороші часи, і коли щось не добре йде - бігти, їхати, це не мій стиль. Тому я тут і буду тут", - пояснив Налчаджиоглу.

Нагадаємо, раніше соліст рок-гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який практично відразу після повноцінного російського вторгнення в Україну вступив в тероборону, розповів про те, як ледь не загинув у бою, коли потрапив під ракетний удар.

Також популярний телеведучий Даніель Салем розповів про те, як на фронті прощався з життям - військовий був готовий вчинити самогубство, щоб не потрапити в руки до ворога.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти