StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хоче, але не може: Лорак поскаржилася на свою самотність без сім'ї

26 грудня 2022, 14:41
Співачка-зрадниця хоче, щоб її сім'я, яка залишилася в Україні, опинилася поруч з нею.
Ані Лорак
Ані Лорак / instagram.com/anilorak

Співачка українського походження Ані Лорак, яка повністю продалася терористичній Росії, незважаючи на те, що та планомірно знищує українців і Україну, несподівано занудьгувала за своїми родичами.

Відповідним постом вона поділилася на своїй сторінці в Instagram. "Як було б чудово зібрати всю мою сім'ю разом знову. Мої найкращі побажання і любов кожному", - написала співачка, стоячи в брендовій куртці під ялинкою в Росії.

Лорак, мабуть, підчистила гнівні коментарі, бо тепер на її сторінці лише приємненькі оку привітання з Новим роком та Різдвом.

відео дня
Хоче, але не може: Лорак поскаржилася на свою самотність без сім'ї

Зазначимо, Кароліна Куєк (справжнє ім'я зрадниці) вирішила ігнорувати все, що відбувається в Україні, і продовжувати відігравати роль "голубки миру", для якої світ сповнений веселок, чудес і чарівних єдинорогів.

Раніше, вона вирішила поділитися своїм новорічним настроєм в Instagram, у неї-то свято буде в тиші, теплі і затишку, на відміну від її співвітчизників, які змушені готуватися до Нового року в притулках, і ЗСУ, які зустрінуть свята в окопах.

Нагадаємо, раніше Лорак вигуляла свою дочку Софію в Іспанії. Співачка виглядає цілком задоволеною життям і явно насолоджується відпусткою не в Росії, а в Іспанії.

Також повідомлялося, що Лорак з'явилася в медіапросторі. Співачка записала відео, де пояснила підписникам своє мовчання.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти