StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Допоможіть роздягнути Дашу": Володимир Дантес дав фанатам незвичайне завдання

31 серпня 2023, 03:05
354
Дантес попросив про допомогу як волонтер, і як чоловік. Шанувальники почуття гумору оцінили.
Володимир Дантес, Даша Кацуріна
Володимир Дантес попросив роздягнути Дашу Кацуріну заради благодійності / колаж: Главред, фото: instagram.com/volodymyrdantes

Український співак, комік і волонтер Володимир Дантес разом з ресторатором і бізнесвумен Дашею Кацуріною вирішили не тільки потішити цікавість шанувальників, але і витягти для цього користь для наших захисників.

На своїй сторінці в Instagram артист опублікував ролик з провокаційним підписом "Допоможіть роздягнути Дашу". З властивим Дантесу почуттям гумору він пояснив, що за донати на користь ЗСУ його обраниця готова віддати куртку - приємна мотивація для тих, хто готовий зробити свій внесок у наближення перемоги над окупантом.

Пояснюючи інтерес такої ініціативи співак підкреслив - користь від цього отримають всі: і добру справу буде виконано, і "Даша буде голою поруч з ним". Шанувальникам така пропозиція явно припала до смаку.

відео дня

У коментарях вони стали активно обговорювати, які ще акції Дантес може провести ,а також робити компліменти парі: "Коли будемо роздягати Дантеса?", "Осінь на носі, всі голі і босі, Дашу роздіти Дантес дуже просить", "Не хочу Дашу, хочу Дантеса!", "Щось новеньке", "Креативно", "Цікавий підхід. Оригінально".

Раніше переконаний чайлдфрі Дантес зізнався рідним, що став батьком. Таким чином він пожартував над тим, що діти Даші Кацуріної стали важливою частиною його життя.

Також Дантес висловився про весілля Дорофєєвої і Кацуріна, і зазначив, що в любовному чотирикутнику відносини складалися складніше, ніж здається шанувальникам, які спостерігали за тим, що відбувається, з боку.

Інші новини про Володимира Дантеса і Дашу Кацуріну:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти