StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Перемога-це капітуляція Москви": співак-воїн Юрко Юрченко потужно висловився про війну

22 грудня 2023, 16:48
Юрко Юрченко, який служить у ЗСУ, розповів, якою бачить перемогу України у важкій війні проти країни-агресора РФ.
Юрченко
За словами Юрко Юрченко, він також вкрай сильно розчарований позицій багатьох колег по сцені / колаж Главред, фото Facebook і Instagram

Відомий український і зірка 90-х співак Юрко Юрченко (нині ‒ фронтмен групи "Юркеш" та військовослужбовець батальйону "Карпатська Січ"), у програмі "Рандеву з Яніною Соколовою" розповів, що бачить перемогу України тільки після остаточної капітуляції країни-агресора РФ.

"Люди втомилися, але як ми можемо закінчити, якщо наші території окуповані? Я чув думку, що війна затягнеться. Можливо, ми всі тут ляжемо, але до кінця. Це війна не до якогось договорняка. Це війна за націю, країну. Вона не може бути просто так. Ми її не починали, але ми її закінчимо. Я впевнений у цьому. Найгірша модель, це коли гідра не добита. Перемога - це капітуляція Москви. Іншого бути не може. Ніхто не здається. Якщо ми будемо тримати єдність нації, то ми переможемо цю гідру", — сказав музикант.

За словами Юрченка, він також вкрай розчарований позиціями багатьох колег по сцені.

відео дня

"Багато мене розчарували. Вони мали велику кількість ресурсу і фолловерыв, і вони могли б таку армію за собою потягнути. Це мільйони людей", - підсумував він.

Нагадаємо, раніше співак Іван Дорн, який заборонили в'їзд до РФ на 50 років через те, що співак став на захист України і засудив звірячий напад Росії на Україну, став на захист російськомовних українців.

В інтерв'ю проекту "Говорячі голови" він заявив, що продовжить говорити російською. Зірка вважає, що мова ні в чому не винна. Хоча він розуміє всіх, хто переходить на українську і каже, що це прекрасно.

До того артист також прокоментував чутки про поширювану російськими пропагандистами інформацію, згідно з якою, Дорн згоден виступати в Росії за великі гонорари. За словами співака, він навчився не реагувати на такі чутки і навіть не хоче витрачати часу на виправдання.

Інші новини про Івана Дорна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти