StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Автомат в руки і кров'ю змивати ганьба: Юрко Юрченко різко "наїхав" на Івана Дорна

28 серпня 2022, 19:21
На думку лідера гурту "Юркеш" Юрка Юрченка - для того, щоб Івану Дорну довести свою любов до Батьківщини, недостатньо просто заспівати про неї.
Юрченко, Дорн
Юрко Юрченко різко "наїхав" на Івана Дорна / Колаж фото УНІАН

Легендарний український співак, соліст гурту Юркеш, а нині - військовослужбовець ЗСУ Юрко Юрченко у дуже різкій формі звернувся до свого колеги, співака Івана Дорна - після того, як той випустив україномовний трек до Дня Незалежності ("Нескорена").

На думку лідера групи "Юркеш", для того, щоб Дорну довести свою любов до Батьківщини, недостатньо просто заспівати про неї.

Юрченко переконаний, що Дорн, який до 24 лютого 2022 року періодично виступав в РФ, зможе "змити з себе ганьбу тільки кров'ю" на фронті.

Далі Юрченко закликав Дорна негайно взяти в руки зброю.

"Не сплю після важкого дня. Побачив на свою голову Дорна з піснею українською мовою. Ти зізнаєшся в любові до України? Ну то що? Нічого до цього не було? Мені ще пам'ять не відбило від постійних прильотів. Автомат в руки і на передову, кров'ю своєю змивати ганьба. А так - пішов [нецензурно - Главред], Ванька, і всі з тобою інші", - емоційно висловився.

Нагадаємо, раніше співак Іван Дорн, який заборонили в'їзд до РФ на 50 років через те, що співак став на захист України і засудив звірячий напад Росії на Україну, став на захист російськомовних українців.

В інтерв'ю проекту "Балакучі голови" він заявив, що продовжить говорити російською. Зірка вважає, що мова ні в чому не винна. Хоча він розуміє всіх, хто переходить на українську і каже, що це прекрасно.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти