StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"У питанні мови мені все одно": Дорн озвучив свою позицію

9 червня 2022, 11:22
Іван Дорн пояснив свою позицію.
'У питанні мови мені все одно': Дорн озвучив свою позицію
Іван Дорн вважає, що"мова ні в чому не винна". Скріншот YouTube

Відомий український співак Іван Дорн, якому заборонили в'їзд до РФ на 50 років через те, що співак став на захист України і засудив звірячий напад Росії на Україну, став на захист російськомовних українців.

В інтерв'ю проекту "голови, що говорять" він заявив, що продовжить говорити російською. Зірка вважає, що мова ні в чому не винна. Хоча він розуміє всіх, хто переходить на українську і каже, що це прекрасно.

"Я не настільки категоричний щодо мови. Я все одно після цього залишуся українцем. Я прекрасно розумію тих, хто переходить на українську мову і це прекрасно. Тому що це прекрасна мова і вона повинна поширюватися якомога ширше", - говорить він.

Дорн також повідомив, що буде музику свою записувати більше українською мовою, але від російської мови він відмовлятися теж не збирається. "Мова в цьому випадку не в чому не винна", - додав артист.

читайте також"На них поставлено хрест": Іван Дорн назвав головну відмінність між українцями та росіянами

Нагадаємо, раніше Дорн відповів на два питання, які часто задають вітчизняним знаменитостям: чи існують "хороші росіяни" і чи залишилися зв'язки в країні-агресорі? "Стыцамен" чесно відповів, що не вважає поголовно всіх людей, які живуть в Росії, негідниками. Він упевнений - там ще залишилися розумні люди. Вони не в більшості через пропаганду і відсутність опозиційного лідера, який міг би їх згуртувати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти