StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дорн розповів, на яких умовах дасть в Росії концерт

13 серпня 2022, 17:06
У Івана Дорна є чотири умови, виконання яких може стати приводом для концерту в Росії.
Іван Дорн
Іван Дорн / https://www.instagram.com/dorn_ivan/?hl=ru

Український співак Іван Дорн, який довгий час будував кар'єру в Росії, але як і багато зірок, прийняв позицію України в жорстокій війні з Росією, назвав умови, при яких він поїде в РФ з гастролями.

Як розповів він у програмі Жвл, Дорн заспіває для країни-терориста, якщо відбудеться зміна влади РФ, перед Україною вибачаться всі жителі Росії, країна-агресор визнає кордони і незалежність України. Він додав, що до цього не з'явиться перед росіянами, так як у них немає поваги до нас.

"В першу чергу повинна влада помінятися. Вони повинні вибачитися перед нашою країною. Повернути всю нашу позицію і вони повинні визнати нас, як незалежну державу. До цього немає, тому що поваги немає", – заявив Дорн.

читайте такожІван Дорн розповів, з ким у Росії зберіг спілкування, незважаючи на війну

Артист також прокоментував чутки про поширювану пропагандистами інформацію, згідно з якою, Дорн згоден виступати в Росії за великі гонорари. За словами співака, він навчився не реагувати на такі чутки і навіть не хоче витрачати часу на виправдання.

Нагадаємо, раніше співак Іван Дорн, який заборонили в'їзд до РФ на 50 років через те, що співак став на захист України і засудив звірячий напад Росії на Україну, став на захист російськомовних українців.

В інтерв'ю проекту "балакучі голови" він заявив, що продовжить говорити російською. Зірка вважає, що язик ні в чому не винен. Хоча він розуміє всіх, хто переходить на українську і каже, що це прекрасно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти