StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ольга Сумська здивувала докладним фото без макіяжу

27 квітня 2023, 21:34
Роки не владні над зоряною красою Ольги Сумської, і вона не упускає можливість цим похвалитися.
Ольга Сумська
Ольга Сумська без макіяжу показала обличчя зблизька / instagram.com/olgasumska

Українська акторка і Народна артистка України Ольга Сумська продовжує виблискувати діамантом вітчизняної сцени. Глядачі високо цінують не тільки її акторські якості, але і красу.

До неї артистка, до слова, ставиться філософськи, і цінує в першу чергу натуральний підхід. Тому Сумська є однією з тих рідкісних знаменитостей, хто в свої елегантні 56 зберігає природний вигляд.

На її сторінці в Instagram нерідко можна зустріти знімки без макіяжу. Одним з таких, навіяним сезоном весняного цвітіння, акторка поділилася нещодавно. Вона показала своє обличчя зблизька без мейкапу, так що шанувальники могли розглянути її до найдрібніших деталей.

відео дня

"Серед важких думок і відчуттів завжди знаходжу для себе енергію для натхнення… Квітнуть сакури… Дякую тобі, Боже, за цю красу!" - підписала фото Ольга Сумська.

Шанувальники в коментарях засипали акорку компліментами: "І все ж таки ви неймовірно красива!!!", "Чарівна наша, гордість України", " Ольга В'ячеславівна, квітнете, як ці сакури!!! Класно!!!", "Квітуча, як пані Весна".

Ольга Сумська
Ольга Сумська без макіяжу показала обличчя зблизька / instagram.com/olgasumska

Раніше українська співачка Оля Полякова показала, як виглядала у своїй максимальній вазі - після народження другої доньки вона набрала рекордну кількість кілограмів.

Також український співак Олександр Пономарьов показав своє справжнє багатство - Народний артист України опублікував рідкісне фото з усіма своїми дітьми від різних жінок.

Інші новини про Ольгу Сумську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти