StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Виглядала, як величезна шафа на ніжках": Полякова сміливо показала себе в максимальній вазі

8 квітня 2023, 11:15
Оля Полякова зізналася, що після народження другої дочки набрала 22 кілограми. Співачка навіть довелося ставити кар'єру на паузу, щоб схуднути.
Полякова, Полякова
Оля Полякова / колаж фото УНІАН та соцмережі

Відома українська попспівачка Оля Полякова зізналася, що після народження другої дочки Аліси сильно набрала зайвої ваги ‒ до 86 кілограмів. Про це вона розповіла у своєму проекті "Дорослі дівчата", який веде разом з Машею Єфросиніною.

Співачка каже, що дуже рада тому, що мало хто пам'ятає її в такому зовнішньому вигляді.

"Лежу я на пляжі, жирна. Коли я народила Алісу, я важила плюс 22 кілограми. Я виглядала, як величезний шафа на ніжках. Це взагалі кошмар, я тобі зараз покажу свою морду. Хочу показати, щоб ти поржала. Слава Богу, що є тільки одна фотографія. Це я! Мало того, я ще й на 11 років молодша", – зі сміхом показала фото співачка.

Полякова

Нагадаємо, раніше Оля Полякова говорила про те, що переконана, що росіяни не хочуть дізнаватися всю реальну і криваву правду про війну, яку розв'язав їх диктатор Путін в Україні, і тому вважають за краще слухати пропаганду, яку несуть з телеекрану Ольга Скабєєва і Володимир Соловйов.

"А так їм легко жувати цю жуйку. Вони жеруть, ті люди, те, що їм в голову вкладають Соловйов, Скабеева і інша абсолютна нечисть. До речі, цих людей чітко потрібно покарати. Вони-огидні співучасники злочину, їх потрібно судити, а краще розстріляти. Скабєєву розстріляти! Соловйова розстріляти! Всіх до такої матері розстріляти!"- висловилася співачка.

До того Полякова дала благодійний концерт у Нью-Йорку. Захоплені глядачі підтримали артистку-вона настільки завела натовп, що люди були готові скандувати з нею що завгодно.

Наприклад, один з номерів Полякової відбувався на тлі напису "Stop Putin". У певний момент вона прокричала зі сцени: "Україна понад усе! Смерть ворогам! А Путін...". Глядачі негайно підхопили кричалку.

Інші новини шоу-бізнесу:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти