StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Нинішня дружина Павлика розповіла, чим закінчився суд з його колишньою дружиною

9 грудня 2022, 16:36
Дружина українського співака Віктора Павліка, блогер Катерина Репяхова розповіла, чим закінчився суд з його колишньою дружиною Ларисою Созаєвою.
Павлик, Молода дружина
Віктор Павлік / колаж фото УНІАН та Instagram

Нинішня дружина українського попспівака Віктора Павлика Катерина Репяхова розповіла, чим закінчився суд з приводу квартири з його колишньою дружиною Ларисою Созаєвою. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Рівно рік тому на всю країну прогриміла новина про те, що мій чоловік виганяє на вулицю свою колишню дружину. І ось нарешті ця історія закінчилася. Звичайно, метою ніколи не було виганяти колишню дружину на вулицю, і сьогодні ця квартира поділена, кредит закритий, і частина квартири переписана на колишню дружину. У мене є документи, де зазначено, що у колишньої дружини немає претензій до колишнього чоловіка. Ріелтор зробив щось нереальне, він продав частину квартири під час війни", — говорить він.

Репяхова каже, що частина квартири вже була продана. І за рахунок цього вдалося повністю закрити кредит.

"Чому стільки радості у всіх у нас? Тому що цей кредит був узятий 15 років тому. Мій чоловік відніс туди понад 500 тисяч доларів, а вартість квартири на сьогоднішній день десь 120 тисяч доларів. Там дві квартири, зроблені під одну. Тобто це велика досить квартира. Цей кредит був дуже смішним. Я не могла дивитися на те, як мій чоловік щомісяця відносить в банк по 30-40-50 тисяч грн. просто ні за що", - поділилася вона.

Репяхова

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що легендарний співак-тенор і популяризатор академічної музики Андреа Бочеллі забрав у свій особняк в Італії українського пса на прізвисько Джек зі звільненого ЗСУ нещодавно міста Куп'янськ, що на Харківщині.

Ло того автори хіта "Вова, лупи їх, блін", проект "Мюслі UA" створили спільний трек з українським блогером Василем харизмою, в якому висловили захоплення британським прем'єром Борисом Джонсоном.

"Цей трек - прояв поваги найпозитивнішому політику світу і найбільшому другові всього українського народу Борису Джонсону. Або, як його називають в Україні, Борису Джонсонюку! Пан Борис, ви легенда. Рвете окупантів на британський прапор! Ми вдячні вам за відкритість і вашу допомогу в боротьбі з головним ворогом нашої країни. Ukraine love you and поважає very much!", - йдеться в описі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти