StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Наші зрадники": легендарний український співак звернувся до Зеленського через Повалій і Лорак

27 червня 2024, 02:00
567
Павло Зібров не розуміє, чому зрадниць Лорак і Повалій не позбавили звання народних артисток України.
Таїсія Повалій, Ані Лорак
Павло Зібров вимагає Таїсію Повалій та Ані Лорак позбавити почесних звань / колаж: Главред, фото: t.me/povaly, instagram.com/anilorak/

Український співак Павло Зібров звернувся до президента України Володимира Зеленського через зрадниць Таїсії Повалій та Ані Лорак.

Артист не розуміє, чому зрадниць не покарали і не позбавили звання народних артисток України.

"Поки що звання не має такого вагомого значення, статусу і впливу. Та й ці звання пішли з СРСР. Мені здається, у всьому світі немає такого. Я прихильник того, що важливіше ім'я і що за ним стоїть, яка постать, пісенна спадщина, любов глядача, активна культурна діяльність і громадська позиція, аніж те, чи ти народний, чи заслужений, - як наші зрадники, з яких не зняли це звання", - розповів Зібров для видання glavcom.ua.

відео дня

Також Зібров переконаний, що президент і Верховна Рада мають вирішити це питання.

"Мене це турбує і дуже дратує, чому наш президент, Верховна Рада не можуть зняти звання з тих, хто відкрито підтримує режим Путіна, працює в Росії. Як давали, так і повинні зняти, а особливо після повномасштабного вторгнення. Досі це питання не врегульоване. і незрозуміло мені", - зазначив співак.

Хто такий Павло Зібров?

Павло Зібров - український співак, композитор, Народний артист України. Написав понад 500 пісень для себе та інших артистів. За свою кар'єру випустив 15 альбомів і понад 20 кліпів. На великій сцені з 1986 року.

Таїсія Повалій - останні новини за темою

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Таїсія Повалій офіційно отримала громадянство РФ і навіть відкрила в країні-окупанті індивідуальне підприємництво.

Також Повалій поскаржилася на те, як її спотворив хірург. Спотворене обличчя артистці доводиться ховати під товстим шаром гриму, щоб не було помітно, наскільки сильно її роздуло.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти