StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Він ніякий": путіністка Валюха зі "Сватів" зірвалася на Володимира Зеленського

10 червня 2024, 21:50
2746
Путіністка Тетяна Кравченко назвала Володимира Зеленського Наполеоном.
Владимир Зеленский, Татьяна Кравченко
Тетяна Кравченко знову налетіла на Володимира Зеленського / колаж: Главред, фото: t.me/V_Zelenskiy_official, instagram.com/tatyana_eduardovna.kravchenko/

Російська актриса Тетяна Кравченко, яка родом із Донецька, але підтримує терористичне вторгнення російських окупантів в Україну, вирішила висловити свою думку про Володимира Зеленського.

Зазначимо, путіністка Кравченко найбільш відома за роллю Валюхи в серіалі "Свати", який створювала компанія Зеленського.

відео дня

Як розповіла актриса росЗМІ, вона не розуміє, навіщо Зеленський пішов у політику. Потім Кравченко, яку частенько бачать у нетверезому вигляді, вирішила оцінити акторські здібності нашого президента.

"А він же чистий Наполеон... Але ось артист він ніякий. Загрався він. Зеленський усе це робить не через любов до українського народу. Загрався, а тепер уже й боїться... Куди він поліз?!", - сказала путіністка.

Хто така Тетяна Кравченко?

Тетяна Кравченко - радянська і російська акторка театру і кіно. Народна артистка Російської Федерації (2002).
У 2014 році підтримала анексію Криму Росією.
У 2015 році акторці було заборонено в'їзд в Україну, оскільки вона підтримала анексію Криму Росією і самопроголошені "ДНР" (террористическая организация. - ред.) і ЛНР.
У 2023 році підтримала вторгнення Росії в Україну, засудила президента України Володимира Зеленського, при цьому заявивши, що Україна "перетворюється на фашистську державу".

Тетяна Кравченко - останні новини по темі

Нагадаємо, нещодавно Главред повідомляв, що Тетяна Кравченко в останні місяці різко постаріла. Крім того, її вже неодноразово ловили на зловживанні алкоголем.

А також Тетяна Кравченко перейшла межу, і обізвала Анну Кошмал нецензурно прямо в ефірі пропагандистського шоу. Актрису обурює і ображає проукраїнська позиція Анни, яка не бажає мати нічого спільного зі своїми кінородичами-путіністами.

Читайте більше про Кравченко:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти