StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Легендарна українська співачка зізналася в ніжних почуттях до Зіброва: "Обожнюю"

10 червня 2024, 12:53
367
Алла Кудлай розповіла, чому вона так прив'язана до Павла Зіброва.
Павло Зібров, Алла Кудлай
Алла Кудлай новини - Алла Кудлай розповіла, за що їй подобається Павло Зібров / колаж: Главред, фото: instagram.com/pavlo_zibrov, instagram.com/alla_kudlay_official

Алла Кудлай, українська співачка, Народна артистка України та хрещена мама Насті Каменських, є також близькою подругою Павла Зіброва. Про особливості їхніх стосунків вона розповіла у своєму недавньому інтерв'ю для Rostyslove Production.

Популярна артистка зізналася, що має до колеги ніжні почуття. Вони багато років знайомі, часто виступали дуетом і між ними безумовно є особливий зв'язок.

Зокрема Кудлай відзначила оптимізм, уважність і порядність Зіброва. "Ой, Пашка! Я обожнюю Пашку. Такий позитивний, оптиміст. Він настільки оптимістичний, порядний, щедрий. Не було в житті такого моменту, щоб, наприклад, у мене день народження, а він або не поздоровив, або не передзвонив", - розповіла співачка.

відео дня

Також вона зазначила, що симпатизує дружині артиста Марині. При цьому на запитання про те, чи були між жінками ревнощі через Павла Зіброва, Алла Кудлай відповіла ухильно: "Ревнувала? Та звідки ж я знаю? У неї запитайте. Ха! Запитай у неї".

Хто такий Павло Зібров?

Павло Зібров - український співак, композитор, Народний артист України. Написав понад 500 пісень для себе та інших артистів. За свою кар'єру випустив 15 альбомів і більше 20 кліпів. На великій сцені з 1986 року.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше актор-утікач Дмитро Ступка пояснив, чому не повертається в Україну. Він зізнався, чи планує остаточно осісти в США, та де бачить своє майбутнє.

Також українці рознесли Потапа через його заяву про "порятунок" України - скандальний музичний продюсер відповів на критику через його часті та тривалі закордонні відрядження.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти