StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Поглумилися над нею і задули піною: зірка "Ліквідації" придумала фейк про ЗСУ і дівчинку

19 серпня 2022, 12:43
Актриса Поліна Агурєєва озвучила на велику аудиторію фейк неймовірного ступеня неадекватності - практично як в класичному фейку про "розп'ятого хлопчика".
Агурєєва, ВСУ
Зірка "Ліквідації" придумала фейк про ЗСУ та дівчинку / Instagram та УНІАН

Актриса з Росії Поліна Агурєєва, відома за серіалом "Ліквідація", публічно озвучила новий шалений фейк про нацизм в Україні ‒ в інтерв'ю на YouTube-каналі "Емпатія Манучи".

"Я впевнена, що нацизм там є. Вони розповідали дуже страшні, нестерпно було слухати ці історії. Чесно кажучи, я плакала. Ось дівчинка була з Миколаєва, вона розповіла, що її сусідку, 12-літню дівчинку, українські війська, коли були в Миколаєві, над нею поглумилися і задули монтажною піною. Тато пішов за неї заступатися, його застрелили", - заявила актриса.

А ось російські окупанти, на думку Агуреєвої, нібито дарують українським дітям ящики морозива.

відео дня

"Про нацизм вони мені розповіли величезну кількість страшних-престрашних історій. Розмовляти на політичні теми - це не моє. Але тим не менше, коли я часто чую: "Я був у Києві і не бачив там нацизму", для мене це абсолютно неконструктивно. Тому що це ні про що не говорить – що ти був у Києві і не бачив там нацизму. Мені здається, потрібно знати такі імена, як Ярош, Білецький, що таке "Правий сектор", з яких організацій він складається, коли вони були створені, коли вони об'єдналися, і що ці організації нацистські, вони під заступництвом держави знаходяться. Для мене ось це аргумент", – підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше роспропагандисти закинули фейк про те, що США нібито розробляли в українських біолабораторіях віруси, серед яких була і мавпяча віспа.

За словами російських пропагандистів, нібито необережний персонал лабораторії вже під час проведення "спецоперації" розбив пробірку з вірусом, після чого мільйони українських біженців "рознесли" віспу по Європі.

Крім того, за вказівкою Кремля на тимчасово окупованих районах України агресори поширюють фальшиві газети, на сторінках яких опубліковані фальшиві заяви головкому ВСУ Валерія Залужного і радника керівника Офісу президента Олексія Арестовича.

"Ворог поширює фейкові газети, де росіяни фабрикують заяви Залужного і Арестовича про нібито "втрату Запоріжжя" і розпач серед військових", ‒ кажуть чиновники з ЦПД.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти