StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

До кожної бочки пропагандистська затичка: Симоньян влізла в скандал з Лаймою Вайкуле

6 грудня 2022, 16:40
Свою "авторитетну" думку пропагандистка висловила так безглуздо, що навіть смішно від подібних потуг дотепності.
Алла Пугачова, Лайма Вайкуле, Маргарита Симоньян
Маргарита Симоньян підколола Вайкуле за висловлювання про Пугачову, яка годує РФ / instagram.com/laima_vaikule_official, t.me/margaritasimonyan

Латиська співачка Лайма Вайкуле різко засудила тих, хто цькує Аллу Пугачову і її сім'ю за антивоєнні висловлювання. Своє невдоволення Вайкуле висловила в інтерв'ю, в якому акцентувала увагу на тому, що радянська і російська естрада довгий час годувалася (і годується) за рахунок Примадонни.

Така ремарка Лайми розлютила всіх проросійськи налаштованих активістів, серед яких опинилася і Маргарита Симоньян - символ беззубої і безглуздої російської пропаганди.

За всіма правилами інтернет-троллінгу, який, безумовно, дуже підходить до образу інтелігентки та інтелектуалки, до якого пропагандистка так відчайдушно прагне, вона не змогла розкритикувати сенс сказаного Вайкуле, тому вирішила причепитися до формулювання.

відео дня

"Згідно Лаймі Вайкуле, Лайма Вайкуле утримувала весь СРСР, а Пугачова - тільки Росію. Дівчатка, не побийтеся", - безглуздо пожартувала Симоньян на своєму Telegram-каналі.

До кожної бочки пропагандистська затичка: Симоньян влізла в скандал з Лаймою Вайкуле
/ t.me/margaritasimonyan

Раніше 39-річна Аліна Кабаєва, яку називають коханкою Володимира Путіна і матір'ю його позашлюбних дітей, вийшла в світ в Сочі разом з главою Газпрому.

Також онук Софії Ротару, музикант Анатолій Євдокименко, вперше висловився про ганебну втечу з України - пояснив свій вчинок і поскаржився на життя кочівника.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти