StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Відомий режисер пояснив, чому Повалій "поїхала" на ґрунті російської пропаганди

17 листопада 2023, 08:42
Режисер Семен Горов припустив, чому співачка Таїсія Повалій відкрито підтримує ссійську агресію по відношенню до України.
Повалій, Горов
Семен Горов вважає, що імперська сутність влізла в голову Повалій / колаж Главред, фото УНІАН

Відомий режисер-кліпмейкер Семен Горов припустив, що скандально відома естрадна співачка Таїсія Повалій, яка відкрито підтримує кривавий путінський режим, щиро вірить в російську пропаганду і тому публічно її озвучує. Про це він розповів в інтерв'ю "Обозрєватєль" Семен Горов свого часу активно співпрацював з Таїсією Повалій – запрошував її в свої мюзикли і знімав для співачки кліпи.

"Упевнений, що на неї вплинула пропаганда. Вони з чоловіком свого часу більше працювали там, ніж бували тут. Імперська сутність влазить людям в голову і з'їдає всю людяність. І залишаються тільки гроші і можливість бути наближеними до влади. Я думаю, вона щиро вірить у те, що розповідає. Там вже інше серце і інший мозок, якщо він залишився. Але я не лікар – психіатр, щоб це дослідити", - сказав він.

Судячи з останніх заяв Повалій, вона готова говорити будь-яку нісенітницю - аби зберегти прихильність влади країни-агресора РФ.

відео дня

"Я за те, щоб відбулося повернення з зомбованого стану, в якому знаходиться Україна, до нормального життя. Моя душа розривалася, коли в Одесі горіли люди в Будинку профспілок. Я плакала, коли в авіакатастрофі загинула доктор Ліза, хоча в Україні раділи її смерті. Я чекала пришестя часу справедливості. Зрештою, воно настає. Дуже хочу, щоб люди на Донбасі жили так, як хочуть самі, щоб їм нічого не нав'язували, не ґвалтували. І зараз саме за це йде боротьба", ‒ наприклад, нещодавно заявила вона російським пропагандистським ЗМІ.

Нагадаємо, раніше український співак Олександр Пономарьов розповів, чому Ані Лорак і Таїсія Повалій підтримали країну-агресора РФ. Артист зізнався, що спершу навіть шукав для них виправдання.

Також колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк припечатав Повалій за плазування перед Путіним, і придумав покарання для співачки-зрадниці і їй подібних.

Інші новини про Таїсію Повалій:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти