StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Втікачка Повалій розповіла, як спілкується з рідним сином

2 листопада 2023, 14:45
Скандальна попспівачка Таїсія Повалій, яка заробляє "криваві" рублі в країні-агресорі РФ, розповіла, як спілкується з сином в Іспанії.
Таїсія Повалій, Денис Повалій
Таїсія Повалій та її син Денис / Колаж Главред, фото instagram.com/tpovaliyofficial, instagram.com/denys.povalii

Скандально відома співачка українського походження Таїсія Повалій, яка вже багато років співає і танцює в країні-агресорі РФ за "криваві" рублі і ні слова не сказала про війну, яку путінський режим розв'язав проти України, вирішила поділитися з російськими пропагандистськими ЗМІ жалісливою історією про те, як вона спілкується з сином від першого шлюбу Денисом.

Справа в тому, що після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Повалій навіть не намагалася приховати свої відверто проросійські погляди. Денис же, який свого часу разом з нею співав на головних федеральних пропагандистських каналах (і на "Першому"), від позиції артистки спробував відрікся.

Повалій, син

Зараз Денис з сім'єю нібито проживає в Іспанії, в будинку матері.

відео дня

"Ми з ним по відеозв'язку спілкуємося. В цьому плані у нас все добре", ‒ заявила сама Повалій пропагандистам.

До слова, не факт, що пропутінська позиція матері Дениса обурює надто вже сильно. До приклад, у грудні 2022 року чоловік публічно привітав її з Днем народження і заявив, що буде любити її, незважаючи на те, що вона робить чи не робить. Що цікаво, в якості привітання він також оприлюднив запис виступу на все тому ж пропагандистському "Першому каналі".

Повалій, син

Нагадаємо, раніше український співак Олександр Пономарьов розповів, чому Ані Лорак і Таїсія Повалій підтримали країну-агресора РФ. Артист зізнався, що спершу навіть шукав для них виправдання.

Також колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк припечатав Повалій за плазування перед Путіним, і придумав покарання для співачки-зрадниці і їй подібних.

Інші новини про Таїсію Повалій:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти