StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Екс-ВіаГра Романова роздяглася до пояса

3 серпня 2022, 22:27
Співачка підтримала ЗСУ і знялася топлес в Instagram.
Романова
Романова / УНІАН

Екс-солістка групи "Віагра", яка підтримує Україну в жорстокому протистоянні з Росією, поділилася фото, на якому вона знялася топлес.

"Сьогодні у мене День Народження. І всю свою любов, яку я отримала від усіх людей, які мене вже привітали і будуть вітати, я хочу направити нашим хлопцям ЗСУ, тому що від них сьогодні залежить те, в якій Україні ми будемо жити. Хлопці, спасибі за вчора, за сьогодні і за завтра!"- написала співачка.

Відзначимо, що співачка в середині березня 2018-го 29-річна Міша Романова покинула групу "ВІА Гра". Співачка пішла в сольне плавання і нещодавно представила дебютну пісню "Місячна". Причиною такого рішення стала вагітність зірки.

відео дня

Нагадаємо, раніше українська група Віагра засвітилася на міні-концерті перед росіянами. Група виступала на відкритті одного з готелів Кіпру.

Видання виходить з приводу того, що група у складі Софії Тарасової, Уляни Синецької та Ксенії Попової активно ділиться в соцмережах своєю позицією і правдою з приводу того, що відбувається в Україні, а саме жорстокого нападу Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти