StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Катерина Тишкевич поділилася чарівними фото з чоловіком

1 березня 2024, 03:15
З любов'ю в очах і в сукні, немов яблуневий цвіт, акторка засліпила фанатів своєю красою.
Катерина Тишкевич
Катерина Тишкевич знялася з Валентином Томусяком у ніжній фотосесії / колаж: Главред, фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Наприкінці минулого року українська акторка Катерина Тишкевич перенесла серйозне потрясіння: більше 10 днів вона перебувала в лікарні - спершу в реанімації, потім відновлювалася після сепсису. Зараз артистка рада повернутися до звичайного життя, і балує шанувальників свіжими фото.

Так у своєму блозі в Instagram вона опублікувала знімки в ніжних образах. У першому випадку вона одягла білосніжну сукню, що підкреслює її жіночність.

У другому, для парної фотосесії з чоловіком, актором Валентином Томусяком, вона зуміла переступити свої комплекси, і прислухалася до фотографа у виборі вбрання. І, варто відзначити, не прогадала.

відео дня

"Ось вам красиві та нарядні ми. Коли Маріам запропонувала мені цю сукню, я зовсім розгубилася, бо була впевнена, що мені таке не личить. Бо я все ще +10, і дуже боялася що буду великим рожевим тістечком. Але Маріам запевнила, що все буде дуже гарно і я довірилася. Вийшло дійсно дуже чудово", - підписала знімки Тишкевич.

У коментарях шанувальники пари відзначають щире кохання в їхніх очах, через яке фотографії буквально світяться від позитивних емоцій.

Катерина Тишкевич, Валентин Томусяк
Катерина Тишкевич знялася з Валентином Томусяком у ніжній фотосесії / колаж: Главред, фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Хто така Катерина Тишкевич?

Катерина Тишкевич - українська акторка кіно і телебачення. Найбільш відома ролями в серіалах "Безсмертник", "Ніщо не трапляється двічі", "Жіночий лікар". На зйомках "Безсмертника" познайомилася з актором Валентином Томусяком, за якого вийшла заміж у лютому 2019 року.

Раніше музичний продюсер Костянтин Меладзе вперше за довгий час порушив мовчання і ніжно звернувся до середньої дочки. Він привітав Лію з важливим ювілеєм.

Також ведучий Слава Дьомін поскаржився на невдачу у відносинах - його почуття відкинули. Кілька років тому шоумен розлучився, але не впадає у відчай знайти нове кохання.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти