StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Костянтин Меладзе порушив мовчання та ніжно звернувся до доньки

29 лютого 2024, 13:55
Музичний продюсер не зміг стримати емоції в особливий для нього день.
Костянтин Меладзе, Лія Меладзе
Костянтин Меладзе привітав Лію Меладзе з ювілеєм / колаж: Главред, фото: instagram.com/meladzemusic

Музичний продюсер Костянтин Меладзе у наші дні піддається критиці через його мовчання про війну в Україні - йому вдалося побудувати успішну кар'єру і в Україні, і в країні-окупанті, і за два роки він так і не висловився публічно про те, чию сторону підтримує.

Мовчання Меладзе порушує лише заради найближчих. Так 29 лютого на своїй сторінці в Instagram він привітав свою середню доньку Лію з ювілеєм.

Костянтин показав серію фото з дівчиною, і залишив ніжний підпис з емодзі червоного серденька: "Ліюшка. 20". Це перший пост музичного продюсера з вересня 2023 року. Тоді він опублікував анонс нового треку з ексучасницею гурту ВІА Гра Софією Тарасовою, який породив чутки про їх роман.

відео дня

Лія Меладзе - середня донька Костянтина Меладзе, яка з'явилася в шлюбі музичного продюсера з Яною Сумм. Від цього союзу у нього також є дочка Аліса (2000) та син Валерій (2005).

Костянтин Меладзе, Лія Меладзе
Костянтин Меладзе привітав Лію Меладзе з ювілеєм / колаж: Главред, фото: instagram.com/meladzemusic

Хто такий Костянтин Меладзе?

Костянтин Меладзе - композитор, аранжувальник, поет-пісенник і музичний продюсер. Старший брат співака Валерія Меладзе. Засновник дівочого поп-гурту ВІА Гра. Його пісні виконували Софія Ротару, Алла Пугачова, Вєрка Сердючка та ін. Меладзе був продюсером і кмпозитором кіномюзиклів "Вечори на хуторі біля Диканьки", "Попелюшка", "Сорочинський ярмарок". Брав участь в якості наставника, продюсера і композитора в різних телешоу - "Фабрика зірок", "Голос країни", "Хочу V ВІА Гру", "Х фактор" та ін.

Раніше 44-річний український боксер В'ячеслав Узєлков повідомив, що переніс операцію і сподівається на швидке одужання. Нещодавно спортсмен скаржився на проблеми зі здоров'ям через професійний спорт.

Також співак-воїн Віталій Козловський розповів, як його покійний батько оцінив конфлікт артиста з його колишнім продюсером Ігорем Кондратюком. Ворожнеча на тлі фінансів триває між ними вже більше 10 років.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти