StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Слава Дьомін поскаржився на невдачу у відносинах

29 лютого 2024, 13:18оновлено 29 лютого, 14:30
Телеведучий Дьомін при цьому повідомив, що особливо не переживає.
Слава Дьомін розповів про амурну невдачу
Слава Дьомін розповів про амурну невдачу / Колаж Главред, фото Instagram / slavademin_official

Український ведучий Слава Дьомін розповів про невдалі стосунки.

На своїй сторінці в Instagram, ведучий зробив філософський пост. "Буває закоханість, яка переростає у велику любов. Але коли ти пропонуєш людині відносини, а вона їх відкидає, то закоханість проходить... Буває...", - написав селебріті.

Підписники ведучого вирішили підтримати його і стали писати свої історії: як закохувалися, як чекали своїх половинок, як одружувалися.

відео дня

Хто такий Слава Дьомін

Слава Дьомін - український телеведучий, шоумен, автор власного шоу на YouTube "Слава+", де до нього в гості приходять відомі українські особистості. Шоумен був одружений на Ксенії Міщенко. Пара провела в шлюбі 13 років і розірвала стосунки в 2021 році. Але офіційно розлучення вони не оформили.

Ведучий зізнався, що їм ліньки йти в ЗАГС і заповнювати документи. Слава і Ксенія, як вони самі відзначили, залишилися друзями і виховують спільного сина.

Слава Дьомін народився у Львові і у нього було важке дитинство. Його мати била ведучого за будь-який проступок, а тепер він змушений платити їй аліменти.

Пізніше він також відповів на коментарі: "Друзі, не думайте, що я скаржуся. Це констатація факту і цікавий життєвий досвід".

Нагадаємо, раніше Слава Дьомін розповідав шанувальникам, що його єдиному синові, 13-річному Владиславу, світить операція. Хірургічне втручання було призначено на 6 грудня і було необхідністю, так як підліток без процедури постійно хворів.

Раніше також Слава Дьомін побував у незвичайній для себе ролі - у свій День народження він опинився по той бік "барикад". Його колега задавала йому особисті питання, а він на них відповідав.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти