StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дженніфер Еністон помирилася з Бредом Піттом після важкої ситуації

25 березня 2024, 02:00
Зірка Голлівуду Дженніфер Еністон зізналася, що не тримає зла на колишнього чоловіка, Бреда Пітта, через важке розлучення.
Пітт, Еністон
Еністон помирилася з Піттом після важкого розлучення / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Відома актриса Дженніфер Еністон через багато років після розлучення з все-таки помирилася з Бредом Піттом. Про це пише видання The News.

Повідомляється, що Дженніфер і Бред підтримували зв'язок один з одним, особливо в той час, коли він переживав розлучення з Анджеліною Джолі (до якої він колись і пішов від Еністон - після роману на знімальному майданчику фільму "Містер і місіс Пітт").

До того ж, Пітт був присутній на вечірці з нагоди ювілею Дженніфер і підтримував її, коли 2016 року померла мати актриси Ненсі Доу.

відео дня

"Бред зв'язався з Джен після смерті її матері, і вона була зворушена, що він знає, який це важкий час. Бред шкодує, що не впорався із завершенням їхнього шлюбу більш продумано. Він давно вибачився перед Джен, і вона його пробачила", - сказав інсайдер з оточення актриси.

Сама Еністон каже, що вже не хоче злитися на крах їхнього шлюбу з Піттом, який трапився майже 20 років тому.

"Я думаю, що дуже важливо прощати. Інакше це просто накопичується, як токсичні відходи. Немає нічого гіршого, ніж зберігати образу. Послухайте, люди можуть робити непростимі речі, але ви маєте відпустити це і сказати: "Ми всі люди. Ми робимо помилки", - сказала вона.

Хто такий Бред Пітт?

Вільям Бредлі Пітт - американський актор і кінопродюсер. Лауреат двох премій "Золотий глобус", двох премій Американської Гільдії кіноакторів і двох нагород Британської кіноакадемії. Володар премії "Оскар" як один із продюсерів фільму "12 років рабства" - переможця в категорії "Найкращий фільм" на церемонії 2014 року - і за найкращу чоловічу роль другого плану в картині "Одного разу в Голлівуді" (2020), повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше бойфренд Наді Дорофєєвої, блогер і ресторатор Міша Кацурін, натякнув на вагітність співачки. Від попереднього шлюбу чоловік уже має двох дітей - сина та доньку.

Також колишню дружину Бреда Пітта, американську акторку Анджеліну Джолі запідозрили в романі з ірландським актором Полом Мескалом, молодшим за неї на 21 рік. Артистів застукали під час побачення в театральній кав'ярні.

До того також Анджеліна Джолі навесні минулого року приїжджала до військового Львова. Зірка приїхала в нашу країну, щоб зустрітися з переселенцями з "гарячих точок" і підтримати дітей, які страждають від війни.

Інші матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти