StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Бойфренд Наді Дорофєєвої натякнув на вагітність співачки: "Почули мої плани"

4 січня 2023, 15:03
Міша Кацурін - батько двох дітей, про яких піклується, незважаючи на новий роман та розлучення з Дашею.
Міша Кацурін, Надя Дорофєєва
Міша Кацурін і Надя Дорофєєва раніше були близькими друзями / instagram.com/nadyadorofeeva

У березні 2022 року пара бізнесменів та рестораторів Міша і Даша Кацуріни оголосили про свій розрив після 7 років стосунків. Міша пішов до співачки Наді Дорофєєвої, з якою раніше його та його колишню дружину пов'язували дружні стосунки.

Незважаючи на те, що громадськість їх роман засуджує, Дорофєєва та Кацурін дуже щасливі разом, і, схоже, вже будують серйозні плани на спільне майбутнє.

Побічно це підтверджує недавній пост Кацуріна в Instagram - ресторатор опублікував знімок свого молодшого сина Івана, якому влітку виповниться два роки, та супроводив фото вкрай провокаційним підписом.

відео дня

"Десь там у небесній канцелярії почули мої плани на 2023-ий", - пише Міша. Шанувальники тут же припустили, що мова йде про те, що він з Дорофєєвою планує, або вже завів дитину. Сама Дорофєєва свою ймовірну вагітність поки не коментує.

Міша Кацурін - тато двох дітей. У нього та Даші є донька Саша (2016 р.н.) та син Іван (2021 р. н.). Надя Дорофєєва дітей не має.

Іван Кацурин
Міша Кацурін бере участь у вихованні Івана та Олександри / instagram.com/misha_katsurin

Раніше український актор, зірка серіалу Кріпосна, Тарас Цимбалюк, який на початку повномасштабної війни в Україні оголосив про розставання з дружиною, розсекретив особистість нової коханої.

Також співачка Світлана Лобода показала рідкісне фото молодшої дочки Тільди, батьківство якої приписували Тілю Ліндеману, фронтмену гурту Rammstein.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти