"Дівчина з собачкою з Уханя" затанцювала в снігу у відвертому купальнику

18 лютого 2021, 01:43
Анастасія Зінченко виконала кумедний і пікантний танець для фоловерів в Instagram разом зі своїм коханим - топ-чиновником Максимом Соколюком.
Дівчина з собачкою
Дівчина з собачкою / instagram.com/nastyazinchenko

Танцівниця Анастія Зінченко, яка прославилася у 2020 на всю країну як "Дівчина з собачкою з Уханя", разом зі своїм коханим ‒ керівником Державної міграційної служби Максимом Соколюком зняла пікантне відео. Ролик дівчина виклала на свою сторінку в соцмережу Instagram.

На кадрах закохана пара, тримаючись за руки, стоїть на березі Індійського океану поблизу на острові Занзібар, а потім підстрибує і, за допомогою монтажу, виявляється в зимовому Києві (майже по пояс в снігу) причому, попри українські морози, Зінченко в тому ж купальнику, а Соколюк в тих же плавках, що і на Занзібарі.

"Наша божевільна ідея. Телепортація в сніговий Київ", — підписала відео дівчина.

читайте такожЗеленський відповів на звинувачення залишилася в Ухані дівчини з собачкою

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • У лютому минулого року громадянку України Анастасію Зінченко представники посольства України в Китаї відмовилися зареєструвати для евакуації з Уханя у зв'язку з епідемією коронавірусу - тому що вона відмовилася навідріз повертатися без своєї собаки-щпіца на прізвисько Мішель. У питання її повернення на батьківщину втрутився навіть президент Володимир Зеленський.
  • Пізніше стало відомо, що Зінченко все ж повернулася в Україну і, через деякий час, влаштувала романтичні стосунки з головою Держміграційної служби України Максимом Соколюком.
  • У лютому 2021 року стало, що Соколюк і Зінченко опинилися серед українських туристів на африканському острові Занзібар, які не могли повернутися після відпочинку до Києва.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти