Колишня коханка Алібасова зажадала ампутації його пеніса

10 грудня 2020, 13:58оновлено 10 грудня 2020, 16:18
563
Близька людина Барі Алібасова розкритикувала його експерименти з віагрою.
Барі Алібасов
Барі Алібасов / facebook.com/alibasovbari

Баррі Алібасів після того, як потрапив у психлікарню у червні 2020 року, знову потрапив до лікарні. За інформацією російських ЗМІ Алібасов госпіталізований в московську лікарню через передозування "віагрою" - засобом для підвищення потенції.

Після того, як Барі Алібасов потрапив до лікарні, про його зловживання препаратами висловилася кохана. Бізнесвумен Ляна Фрідман, за чутками його колишня кохана, висловилася з приводу статевих достоїнств Алібасова, пише Співрозмовник.

Бізнесвумен Ляна Фрідман вважає, що гідність продюсера потрібно віддати на вивчення студентам, а Алібасову повернути Шукшину.

відео дня

"Треба ампутувати його гідність, якщо вже все одно непридатне, - вважає Фрідман. - І віддати студентам медичних вузів на вивчення. У них, наскільки я знаю, завжди брак органів".

Видання пише, що нещодавно Барі Алібасов хвалився своїми стосунками з молодою масажисткою Вікторією Полторацькою, заради якої і пішов на експерименти з препаратами.

"Тільки хотіла порадіти, що Барику молода попалася, – каже Ляна. - А він, виявляється, таблетки з нею приймав. Це як у прислів'ї: "На словах Лев Толстой, а на ділі хрін простий".

Відвідувати Алібасова в лікарні Ляна не збирається. І вважає, що медикам не потрібно з Барі церемонитися.

"Самому барі варто повернутися до Федосєєвої-Шукшиної. Вона буде спокійна, з нею він залишиться до кінця днів і не буде більше потрапляти в пригоди з молодими. А то таблетки його змусили повірити в себе!",- додала вона.

Нагадаємо, вночі 4 червня 2019 року Барі Алібасова доставили в реанімацію токсикології НДІ Скліфасовського з отруєнням і опіком внутрішніх органів від миючого засобу, який Алібасов випадково випив, порахувавши його соком або йогуртом.

Алібасов і його близькі розгорнули "шоу" в ЗМІ, яке завершилося судом, який Алібасов програв дистриб'ютору і виробнику засобу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти