StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Брітні Спірс показала, як щасливо пустує в обнімку з чоловіком

14 грудня 2022, 10:17
Американська виконавиця Брітні Спірс показала миле коротке відео зі своїм нинішнім чоловіком - фітнес-тренером Семом Асгарі.
Брітні Спірс, чоловік
Брітні Спірс показала, як щасливо грається в обнімку з чоловіком / скріншот з відео

У США легендарна попспівачка Брітні Спірс показала, як проводить час у колі сім'ї - тобто свого нового чоловіка, фітнес-тренера Сема Асгарі. Відповідне відео було опубліковано на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ролик був записаний прямо у пари вдома. З усього видно - співачка з чоловіком вже повним ходом готуються до різдвяних свят (адже позаду пари вже стоїть і повністю прикрашена велика ялинка).

У ролику видно, як щаслива співачка в білому вбранні стоїть в обіймах Асгарі. А потім її чоловік прямо в камеру звернувся до фоловерів Спірс і побажав їм від щирого серця щасливого Різдва.

відео дня

Нагадаємо, раніше відома франко-італійська модель, старша дочка акторів Моніки Беллуччі і Венсана Касселя, 17-річна Діва Кассель вийшла на подіум у прозорій сукні з корсетом.

Також блогерка Анна Богдан після розставання з "холостяком" Михайлом Заливако показала ідеальні форми в ультрамодному купальнику на хорватському пляжі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти