StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

17-річна донька Моніки Беллуччі в прозорій сукні з корсетом продефілювала на публіці

14 липня 2022, 03:57
Діва Кассель в красі і чарівності може позмагатися зі своїми зірковими батьками.
Діва Кассель
Діва Кассель вийшла на подіум в прозорій сукні в показі Dolce & Gabbana / instagram.com/d.casseluxxi

Франко-італійська модель, старша донька акторів Моніки Беллуччі і Венсана Касселя, Діва Кассель, незважаючи на свій юнний вік, робить помітні успіхи в модельному бізнесі.

17-річну красуню з порцелянової шкірою і буйною копицею чорного волосся бажають бачити на своїх подіумах топові дизайнери. Наприклад, нещодавно дівчина взяла участь в модному показі італійського модного будинку Dolce & Gabbana, з яким її мати також пов'язує багаторічна співпраця.

Діва продемонструвала сміливий лук з колекції Haute Couture осінь-зима 2022-23, присвяченій відродженню італійських культурних традицій і образотворчого мистецтва.

відео дня

На подіум Кассель вийшла в прозорій сукні з корсетом, що усипаний перлами і мереживами, в якому вона нагадувала героїню картини епохи Відродження.

Разючий контраст з ніжною верхньою сукнею склали чорний ліф і міні-шорти, які модель одягла під нього. Довершили образ м'які атласні туфельки і високі чорні рукавички.

Діва Кассель
Діва Кассель вийшла на подіум в прозорій сукні в показі Dolce & Gabbana / instagram.com/dolcegabbana, instagram.com/vogueitalia

читайте такожАнна Богдан після розставання з "холостяком" показала ідеальні форми в ультрамодному купальнику

Раніше 16-річна Злата Мітчелл, старша донька української журналістки і ведучої Ольги Фреймут, показала відверту фотосесію на межі пристойності.

Даша Кацуріна і Володимир Дантес продовжують підігрівати чутки про свій роман - дизайнерка показала інтимне фото, на якому вона в прозорій нижній білизні позувала зі співаком в ліжку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти