StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Брітні Спірс розповіла, як їла пластилін з рук випадкових знайомих

12 липня 2022, 03:02
Компанію співачці склала шестимісячна дівчинка.
Брітні Спірс
Брітні Спірс під час медового місяця їла пластилін / instagram.com/britneyspears

40-річна поп-діва Брітні Спірс продовжує ділитися з шанувальниками історіями про свої пригоди під час медового місяця. Зовсім недавно співачка відгуляла весілля зі своїм нареченим - моделлю і фітнес-тренером Семом Асгарі.

Спірс розповіла на своїй сторінці в Instagram, що під час подорожі островами познайомилася з молодою родиною з Чикаго. У пари двоє дітей - чотирирічний хлопчик, з яким Брітні грала в пінг-понг, і піврічна дівчинка.

Малу співачка, яка нещодавно втратила дитину, не спускала з рук. Немовля настільки сподобалося Спірс, що вона навіть розділила з ним незвичайну трапезу.

відео дня

Так артистка розповіла, що застала маленьку дівчинку за поїданням пластиліну. "Малятко їла рожевий пластилін, і її мама сказала: "Ти теж можеш їсти пластилін " ... я думала, вона знущається наді мною!!! Вона порадила мені спробувати ... тож я сіла з цією прекрасною сім'єю і з'їла рожевий пластилін",- розповіла Спірс.

Співачка зізналася, що спілкування з цими дітьми нагадало їй її власних дітей, коли вони були зовсім маленькими. У Брітні є двоє синів - Шон Престон (16 років) і Джейден Джеймс (15 років) від попереднього шлюбу з Кевіном Федерлайном.

Брітні Спірс розповіла, як їла пластилін з рук випадкових знайомих
Брітні Спірс з дитиною, яка пригостила її пластиліном / instagram.com/britneyspears

читайте також16-річна дочка Ольги Фреймут показала фотосесію на межі пристойності

Нагадаємо, на своєму весіллі Брітні Спірс повторила поцілунок з Мадонною, який стався між ними в 2003 році на церемонії відкриття MTV Video Music Awards.

Також на святкову церемонію таємно проник перший чоловік поп-співачки, Джейсон Олександр, який влаштував справжній переполох серед гостей.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти