10 хв на день для фігури мрії: фітнестренерка показала найкращі вправи для схуднення

6 вересня 2023, 13:16оновлено 16 лютого, 15:00
Такі щоденні вправи для схуднення допоможуть "підтягнути" все тіло, не витрачаючи на це дуже багато часу і зусиль.
Спорт, упражнения, Анита Луценко
Фітнестренерка Аніта Луценко показала найкращі вправи для схуднення/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, скрін

Фітнестренерка Аніта Луценко показала зарядку, яку можна виконувати як комплекс вправ для схуднення всього тіла. Прості та водночас ефективні вправи допоможуть привести усі частини тіла до тієї форми, якої ви прагнете.

При цьому тренерка наголошує, що цю зарядку можна виконувати не лише для схуднення – вправи допоможуть у першу чергу тримати своєї тіло здоровим, мати красиву поставу і сильні ноги.

"Це чудове тренування для сильних і гнучких ніг, пружної шкіри та красивих сідниць. Звісно, твої улюблені вправи на прес теж будуть, хоча під час цього тренування все тіло вмикається від початку до кінця. Тренування – це не тільки про схуднення, в першу чергу – це здорове тіло, красива постава, сильні ноги", – зазначила Луценко.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Як швидко прибрати живіт: фітнестренерка розповіла про 6 найефективніших вправ

Також вона нагадала, що психологи рекомендують займатися спортом для профілактики депресії.

"Цю найкращу зарядку я записала біля моря, красива картинка надихає ще більше займатися спортом. Час, витрачений на тренування, найкраща інвестиція", – каже фітнестренерка.

На це тренування потрібно буде всього по 10 хвилин на день.

Зазначені вправи тренують все тіло, але роблять акцент на стегна, сідниці і прес.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше фітнестренерка Аніта Луценко показала "золоту" розминку перед тренуванням. Щоб правильно розминатися перед тренуванням, достатньо всього кількох хвилин. Але така розминка може бути і повноцінною ранішньою зарядкою.

Також раніше Аніта Луценко розповіла про 8 вправ від болю в попереку. Цей комплекс вправ чудово допоможе впоратися з невеликим болем, а також попередити виникнення таких проблем зі спиною.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти