7 вправ для схуднення, якщо вага 80 кг+: фітнестренерка порадила, як швидко спалити жир

10 вересня 2023, 11:13оновлено 16 лютого, 14:59
Такий комплекс вправ для схуднення всього тіла підійде як людям із зайвою вагою, так і пенсіонерам. Ці вправи допоможуть тримати себе у формі.
Спорт, зарядка, Анита Луценко
Аніта Луценко показала вправи для схуднення при вазі понад 80 кг/ колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скрін

Фітнестренерка Аніта Луценко показала, як скинути зайву вагу в домашніх умовах без докладання великих зусиль. Такий комплекс вправ підійде для людей, які мають вагу понад 80 кілограмів.

Але оскільки ці вправи передбачають не надто велике навантаження, то цей комплекс може бути використаний також як зарядка для людей похилого віку, які хочуть тримати себе у формі.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Як швидко прибрати живіт: фітнестренерка розповіла про 6 найефективніших вправ

Для цього комплексу вправ знадобляться стілець, килимок і вода. У вправах буде задіяне все тіло. При цьому на їхнє виконання знадобиться всього 12 хвилин на день.

"До мене часто звертаються люди з великою вагою. Вам досить важко робити звичайні вправи, але! Якщо ви вирішили тренуватися, захоплююсь вами. У YouTube багато хороших відео для спортивних дівчат, але мало тямущих комплексів для тих, у кого багато зайвих кг. Я розробила цей комплекс спеціально для повних людей, також це тренування підійде для старших людей", – зазначила Аніта Луценко.

У той же час вона додала, що, крім виконання вправ, також важливо стежити за харчуванням. За її словами, найголовніше для схуднення – це правильне харчування.

"Спорт та правильне харчування – найкращі друзі результату", – наголосила фітнестренерка.

Аніта Луценко розповіла про перші найважливіші 5 кроків у харчуванні:

  1. Робити проміжки між їжею без будь-яких під'їдань щонайменше упродовж 3-х годин.
  2. Не пити солодких напоїв, соків.
  3. За один раз з'їдати трохи більше 500 г їжі.
  4. У кожному прийомі їжі мають бути будь-які овочі на половину тарілки.
  5. Обов'язково двічі на день їсти джерела білка: м'ясо, птиця, риба, яйця, сир, бобові.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко показала, як виглядає "золота" розминка перед тренуванням – фітнестренерка продемонструвала вправи на 4 хвилини. Щоб правильно розминатися перед тренуванням, достатньо всього кількох хвилин. Але така розминка може бути і повноцінною ранішньою зарядкою.

Також фітнестренерка показала найефективніші вправи, як схуднути в руках за 18 хв на день. Достатньо буде виконувати ці прості вправи для схуднення рук і плечей упродовж 3 тижнів, щоб побачити надзвичайний результат.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти