7 вправ, щоб позбутися жиру на стегнах: тренерка показала дієве тренування

26 жовтня 2023, 18:37оновлено 16 лютого, 14:48
Потрібно буде виділити всього 8 хвилин на день, щоб встигати виконувати цей комплекс вправ.
Физические упражнения, Анита Луценко
Аніта Луценко показала 7 вправ, щоб позбутися жиру на стегнах/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, скрін

Якщо ви шукаєте спосіб, як схуднути в стегнах і зробити це максимально швидко, не обов’язково виснажувати себе довгими і важкими тренуваннями. Головне для досягнення цієї мети – регулярність і правильно підібраний комплекс вправ.

Фітнестренерка Аніта Луценко показала, як позбутися жиру на внутрішній частині стегна за допомогою нескладних вправ.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Найкраща розтяжка на все тіло: як стати гнучкою за 9 хвилин

Вона зазначає, що це тренування можна робити через день, не потрібно навантажувати одну й ту ж саму групу м’язів кожного дня.

"Це найкраще тренування на внутрішню поверхню стегна. Робіть цей комплекс на внутрішню частину стегна через день – не потрібно навантажувати одну проблему зону щодня. Коли чекати результат? Коли жиру на стегнах стане менше? Якщо ви поєднаєте тренування з харчуванням, то вже за місяць побачите фантастичну різницю. У нас змінюється те, чому ми приділяємо увагу", – зазначила тренерка.

Для виконання таких вправ знадобиться всього 8 хвилин на день. При цьому ніякий додатковий інвентар не потрібен, крім води, яку потрібно пити під час тренування за потреби.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше фітнестренерка Аніта Луценко показала, як зробити "ліниву зарядку", не встаючи з ліжка. 7 простих вправ можна виконувати, лежачи на ліжку чи дивані. Це ідеальний спосіб виконати комплекс вправ, навіть не відриваючись від свого телефону.

Також раніше Аніта Луценко розповіла, як зробити талію тонкою, і показала 6 вправ на 10 хвилин для "осиної талії". Фітнестренерка показала ідеальні вправи для талії і боків, які заберуть мінімум часу. Результат буде суттєво помітним уже через 2 тижні.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти