Ідеальне танцювальне тренування на 7 хвилин: як схуднути вдома за допомогою танців

25 жовтня 2023, 17:55оновлено 16 лютого, 14:49
Таку зарядку потрібно робити через день, щоб добитися найкращого результату. Ці вправи стануть чудовим способом, як швидко схуднути в домашніх умовах.
Танцевальная зарядка, Анита Луценко
Як схуднути вдома за допомогою танців/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, скрін

Ранкова танцювальна зарядка допоможе як збадьоритися і налаштувати себе на робочий день, так і скинути зайву вагу. Фітнестренерка Аніта Луценко показала, як виконувати таке тренування, щоб вже через короткий час добитися суттєвого результату.

Для тренування знадобиться лише вода і 7 хвилин часу. Тренерка радить виконувати цю танцювальну зарядку через день – саме так вдасться досягнути хорошого результату за менший період часу.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Найкраща розтяжка на все тіло: як стати гнучкою за 9 хвилин

"Прокачай за 7 хвилин все тіло. Це унікальне відео, у тебе з'явиться мотивація до наступних занять вже після першого тренування. Ти відчуєш свій прес, м'язи ніг, спини та рук. Користь лімфодренажних стрибків не треба довго описувати", – зазначає Аніта Луценко.

Також вона нагадала: для того, щоб швидше схуднути, потрібен не тільки спорт, а й правильне харчування.

"Порада від Аніти Луценко: якщо тренуєтесь для схуднення, слідкуйте за раціоном харчування. Це основа найшвидшого результату", – наголосила тренер.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко розповіла, як зробити талію тонкою, і показала 6 вправ на 10 хвилин для "осиної талії". Фітнестренерка показала ідеальні вправи для талії і боків, які заберуть мінімум часу. Результат буде суттєво помітним уже через 2 тижні.

Також раніше Аніта Луценко показала ідеальну зарядку для жінок за 60 років – 8 вправ, які омолодять тіло. Проста зарядка для тих, кому за 60, допоможе тримати тіло у формі та чудово себе почувати.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти