"Не поспішай Ти нас ховати": Стефанчук відреагував казус в ефірі каналу Рада

11 січня 2022, 22:05оновлено 17 січня 2022, 19:35
Під повідомленням користувачі підкреслили, що у Стефанчука почуття гумору зашкалює.
Стефанчук
Стефанчук відреагував на казус в ефірі каналу Рада / УНІАН

Спікер парламенту Руслан Стефанчук відреагував на казус, який трапився сьогодні в прямому ефірі парламентського телеканалу Рада. Так, у прямому ефірі телеканал випадково "поховав" голову ВР.

На своїй сторінці в Facebook він опублікував повідомлення з підписом "телекаканал" Рада "і розмістив пісню групи Чайф "Не спеши ты нас хоронить". Пісня починається словами "А не спеши ты нас хоронить А у нас ещё здесь дела У нас дома детей мал-мала Да и просто хотелось пожить".

Під повідомленням користувачі підкреслили, що у Стефанчука "почуття гумору зашкалює", "суперова реакція", "Руслан Олексійович, рівень". Народна депутат від партії "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко написала під реакцією Стефанчука: "Почуття гумору підтверджує, що живий, і Слава Богу".

'Не поспішай Ти нас ховати': Стефанчук відреагував казус в ефірі каналу Рада

читайте такожТурборежим Стефанчука і кар'єра збитого льотчика: що буде з Радою після заміни спікера Разумкова

Раніше Главред писав про те, що парламентський телеканал Рада під час ефіру випадково "поховав" спікера Верховної Ради Руслана Стефанчука. Неприємний інцидент трапився 11 січня.

В ефірі повідомляли про смерть глави Європарламенту Давида Сассолі. Цю сумну звістку коментував спікер українського парламенту Руслан Стефанчук. Водночас замість фото голови Європарламенту показали фото голови ВР.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти