Коли і чим закінчиться війна в Україні: карпатська мольфарка розповіла про похмуре майбутнє Путіна

11 березня 2022, 07:15оновлено 11 березня 2022, 07:59
Мольфарка також впевнена, що Україна поверне окуповані Крим і Донбас.
Володимир Путін
Володимир Путін / Reuters

Російські окупанти будуть переможені українськими захисниками завдяки незламній силі духу нашого народу, а Путіна зупинять його ж люди.

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі в коментарі "Апострофу" зазначила, що все закінчиться протягом найближчого місяця.

"Це найголовніше питання, яке мені задають всі ці дні. Насамперед хочу заспокоїти український народ і сказати, що ми вистоїмо. У нас зараз дуже нелегкі часи, але українська нація настільки сильна духом, що перемога - справа тижнів. Максимум три тижні, і Путіна зупинять його ж люди", - зазначила мольфарка, відповідаючи на питання про закінчення війни в Україні.

відео дня

Мольфарка також впевнена, що Україна поверне окуповані Крим і Донбас.

читайте такожЧим закінчиться війна в Україні, або Чому Росія вже програла"Коли мені задають такі питання, я завжди відповідаю: а хто, якщо не ми?",- заявила Мочіовскі.

Раніше журналіст-розслідувач Христо Грозєв з Bellingcat розповів, коли закінчиться війна Росії проти України. За його словами, Росія спробує заморозити повномасштабну війну проти України і припинити бойові дії через 7-10 днів.

Як повідомляв Главред, раніше відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв говорив, що війна в Україні скоро закінчиться і назвав приблизні дати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти