StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Пугачову застукали на Кіпрі з іншим чоловіком

1 травня 2024, 11:27
508
Місцеві жителі запримітили Аллу Пугачову на Кіпрі.
Аллу Пугачову побачили в Лімасолі
Аллу Пугачову побачили в Лімассолі / Колаж Главред, фото РБК, Instagram/alla_orfey

Легендарна російська співачка Алла Пугачова, яка публічно засудила криваве вторгнення Росії в Україну і виїхала з країни-окупанта жити в Ізраїль, з'явилася на Кіпрі.

Пропагандистське видання "Комсомольская правда" зібрало плітки від місцевих жителів Лімассола. За словами місцевої мешканки, її сестра розповіла, що Пугачову з Галкіним бачили днями в ресторані з чоловіком, дуже схожим на режисера Кирила Серебренникова, тут якраз триває якийсь кінофестиваль, тож, можливо, що це був він.

"Бачили співачку також ще раніше з друзями на фермерському ринку. Нещодавно сюди приїжджала знімальна група, але не змогли їх "засікти" - ходили всіх питали. Але більше їм ніхто нічого не сказав", - написали пропагандисти.

відео дня

Зазначимо, що Кирило Серебренніков, як і Алла Пугачова, не підтримує війну Росії в Україні. Виступаючи з промовою, Серебренніков звернувся до залу і сказав російською: "Ні війні". Він висловив надію, що люди мистецтва зроблять усе можливе, щоб війна закінчилася, і мирне життя повернулося в Європу.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Зазначимо, днями Главред писав, що Алла Пугачова разом із сім'єю виїхала з Ізраїлю, вважається, що артистка готується до святкування свого ювілею на Кіпрі.

А також зрадниця Лоліта розповіла, що після скандалу з "голою" вечіркою Насті Івлєєвої, Алла Пугачова порадила їй бути розумнішою.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти