StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Джигурда з дружиною показали огидне відео "кохання" в басейні

1 травня 2024, 17:10оновлено 1 травня, 18:19
7476
Дружина скандального Нікіти Джигурди показала любовне відео з ним та залишила послання.
Джигурда, Марина Анісіна
Джигурда повеселився з дружиною в басейні / колаж: Главред, фото: instagram.com/instadzhigurda/

Російська фігуристка Марина Анісіна опублікувала відео з чоловіком-путіністом Нікітою Джигурдою, який родом з України, але підтримує вбивства українців російськими окупантами, і присвятила його всім недоброзичливцям.

У своїх соцмережах Анісіна показала, як відпочиває з чоловіком, якому дозволяє фліртувати з іншими жінка. Ролик вийшов досить відвертим, але для їхнього сімейства - це норма. Вони постійно потрапляють у скандали через свою непристойну поведінку.

відео дня

Подружжя зображене в басейні, напівголий Джигурда взяв дружину за обличчя, наблизив до себе і поцілував. Марина ж обійняла коханого у відповідь, а потім розвела руки в сторони, поки він цілував її.

"О так, ось так красиво... не те це слово, 17 років життя - це справді красиво!!! Це Божественно красиво! Всім бажаю Любові і всього, що за цим слідує, а всі присоски, які зустрічаються на нашому шляху (а в мене їх було достатньо), просто... я їм бажаю зустріти своє!!!", - написала Анісіна під відео.

    Хто такий Нікіта Джигурда

    Микита Борисович Джигурда - радянський, український і російський актор театру і кіно, кінорежисер, сценарист, виконавець пісень. Народний артист Чеченської Республіки, заслужений артист Кабардино-Балкарської АРСР.
    У 2022 році Джигурда підтримав вторгнення Росії в Україну. Національне агентство із запобігання корупції України виступило з ініціативою про введення проти Джигурди міжнародних санкцій за підтримку вторгнення в Україну і виправдання дій Росії.

    Нікіта Джигурда - останні новини по темі

    Зазначимо, нещодавно злили ролик, де Анастасія Волочкова і Нікіта Джигурда спершу танцюють, сильно похитуючись, потім Джигурда стягує з балерини штани і цілує її в низ живота. Вона тим часом хихикає. Після цього нетверезі друзі знову танцюють і обіймаються.

    А також раніше Нікіта Джигурда приїхав на тимчасово окупований Донбас і хизувався у військовій формі. Фото того, як він позує серед поля в оточенні російських окупантів поділилася його дружина Марина Анісіна.

    Читайте більше про Джигурду:

    Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

    Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

    Реклама
    Реклама

    Останні новини

    Реклама
    Реклама
    Реклама
    ^
    Ми використовуемо cookies
    Прийняти