StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Недовго сумувала: Ані Лорак порушила мовчання після смерті батька

1 травня 2024, 17:11
1878
Кароліна Куєк знатно повеселилася на "нерозкішній" вечірці Філіпа Кіркорова.
Ані Лорак, Філіп Кіркоров
Ані Лорак новини - Ані Лорак погуляла на Дні народження Філіпа Кіркорова / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

Ані Лорак в середині квітня втратила батька, проте траур її тривав недовго. Навіть смерть близької людини не втримала її від святкування Дня народження Філіпа Кіркорова, її кума.

Учора путіністу стукнуло 57, і артистка-зрадниця привітала його спершу у своєму блозі в Instagram, а потім особисто. Світські хроніки країни-окупанта повідомляють, що Лорак веселилася серед гостей на вечірці Кіркорова.

Жалоби за співачкою помічено не було, зате вона із задоволенням спілкувалася із зірками-пропагандистами, які публічно висловлюються на підтримку вбивств українців.

відео дня

Варто також зазначити, що свій День народження Кіркоров не планував відзначати пишно. Іменинник мотивував це тим, що цього ж дня річниця смерті його матері, через що свято для нього буде не таким веселим. Можливо, вечірка на 100 персон із вечерею, тортом у формі золотого дракона, феєрверками, піснями, тостами і жартами про "не ті двері" не здається Примадонну, який зустрічав гостей у блискучому срібному костюмі від D&G, чимось особливим.

Ані Лорак, Філіп Кіркоров
Ані Лорак новини - Ані Лорак погуляла на Дні народження Філіпа Кіркорова / instagram.com/anilorak

Хто така Ані Лорак

Ані Лорак - народна артистка України, яка з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну, встала на бік Росії і продовжує будувати там свою кар'єру, пояснюючи свою позицію "поза політикою". Лорак виховує доньку від турецького громадянина, а також зустрічається з інструктором йоги.

Ані Лорак - останні новини:

Раніше Ані Лорак здивувала світським виходом доньки, після якого 12-річна Софія Налчаджиоглу зазнала жорсткої критики в Мережі через її зовнішній вигляд.

Також через артистку-зрадницю на її кума-путініста Філіпа Кіркорова подали до суду. На її концерті Примадонн побив охоронця, який, на його погляд, неправильно поводився в компанії Ані Лорак.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти