Поламані вібратори як відображення кризи другої української республіки

6 березня 2021, 10:19оновлено 7 березня 2021, 21:24
Відображення суті соціальних відносин в Україні: ти можеш згвалтувати країну і бути шанованою людиною, а за інтимне фото в закритому каналі тебе чекає в'язниця.
Анжела Єременко
Анжела Єременко / angie_badmama • Instagram

Помічниці голови Центральної виборчої комісії, яка в мережі опублікувала пост про зламаний вібратор, влаштували цькування, після якого вона звільнилася з посади в ЦВК.

Це ще один прекрасний приклад дикості нашого суспільства, де можна мільярди гривень абсолютно безкарно тягнути з бюджету у всіх на очах, але ніяка миша навіть не пікне. Але мільйони мишей будуть люто волати, що чиновниця посміла обурюватися поламаним вібратором або ще гірше - 27-річна жінка показала шматок піськи в закритому каналі в телеграмі і за це їй потрібно шити кримінальну справу. Громадяни, подумайте в якому маразмі ми живемо.

читайте такожЛегалізація порно як драйвер реформ в УкраїніЯ хочу висловити свою підтримку Анжелі Єременко і впевнений, що коли ми доб'ємо цю ганебну другу Республіку, то українська держава точно не буде ганятися за голими піськами і карати своїх громадян за те, що вони намагаються якось вижити. А ось звільняти і переслідувати нова українська держава буде тих, хто генерує ненависть, принижує людську гідність і потрошить кишені пересічних громадян, перетворюючи їх на жебраків, яким для того, щоб заробити на прожиток доводиться показувати піськи та інші частини тіла.

відео дня

Поламаний вібратор і криміналізована піська - це не хихоньки і хахоньки, а відображення суті соціальних відносин в сучасній Україні, де ти можеш абсолютно спокійно згвалтувати країну і бути шанованою людиною, яка в прайм таймі розповідатиме про духовність і правильні цінності. Саме тому хайп навколо цих тем викликає таку огиду до великої кількості святош в суспільстві, яке наскрізь пронизано моральним каліцтвом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти