StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Крок від ненависті до любові: рецензія на фільм "Люблю тебе ненавидіти"

24 січня 2024, 16:39оновлено 28 січня, 16:45
В українському прокаті йде фільм "Люблю тебе ненавидіти" - старомодна романтична комедія з Сідні Суїні та Гленом Пауелом у головних ролях.
1706452825-3083.JPG
Глен Пауелл і Сідні Суїні у фільмі "Люблю тебе ненавидіти" / Sony Pictures Releasing

Після незручної ситуації в кафе красень-блондин Бен (Глен Пауелл) і красуня-блондинка Бі (Сідні Суїні) знайомляться і починають проводити багато часу разом. Справа вже йде до повноцінного роману, але безглузда випадковість все ламає і робить їх ворогами. Але тут сестриця дівчини (Хедлі Робінсон) вирішує одружитися зі своєю коханою (Александра Шипп), а та ледве не з самого дитсадка саме з цим хлопцем товаришує і, природно, запросила його на весілля на якийсь барвистий австралійський курорт. Цікаво, що ж там чекає на наших героїв? Питання, звичайно, риторичне.

Жанр "романтичної комедії" - для Голлівуду колись ледь не ключовий - останніми роками якраз таки на великих представлений був слабо (і здебільшого пішов на стрімінги). Тим дивніше побачити "Люблю тебе ненавидіти" в широкому прокаті. Режисер Вілл Глак, останніми роками відомий за дитячим кіно (зокрема, він зняв дилогію "Кролик Петрик"), вирішив згадати молодість і знову зняти старомодний ромком з невеликим паскудним нахилом (на кшталт фільмів "Відмінниця легкої поведінки" з юною Еммою Стоун і "Друзі з привілеями" з Джастіном Тімберлейком і Мілою Куніс, які він знімав років 10-15 тому).

1706452846-9132.jpg

Усе - чітко за лекалами та канонами ромкома 2000-х. Привабливі актори, які, однак, уміють ще й грати, щоб нехитрість сюжету не так впадала в око, трохи гумору "нижче пояса" та інших пікантностей, усе рясно полити сиропом із безглуздих ситуацій і милоти. І, будь ласка, можна "подавати до столу".

Фільми на кшталт "Люблю тебе ненавидіти" пачками знімалися якраз після Міленіуму (досить згадати хоч фільмографію Меттью Макконахі в нульові), тому нині це кіно виглядає реально гостем із минулого.

Хоча, звісно, людям, які в юності такі ромкоми застали і звикли ходити на них на горезвісні "місця для поцілунків", "Люблю тебе ненавидіти" напевно подарує приємні півтори години ностальгії. Ость тому воно фанатам жанру до перегляду і рекомендується.

Дивіться на відео трейлер фільму: "Люблю тебе ненавидіти":

Вас можуть зацікавити такі тексти:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти