StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Поширена помилка, якої припускаються люди, вирощуючи овочі у своєму саду

2 березня 2024, 18:51
Якщо у вас на ділянці багато квітів, це хороший знак для посадки овочів.
Поширена помилка, якої припускаються люди, вирощуючи овочі у своєму саду
Як правильно садити овочі/ Колаж Главред, фото flickr (Ted, Daniela)

Ентузіаст садівництва застеріг від найбільшої помилки, яку зазвичай роблять люди, коли починають вирощувати овочі у своєму саду, і це не те, що ви можете подумати.

Вона поділилася найбільшою помилкою, яку роблять новачки, коли починають вирощувати овочі на своїй ділянці, пише Mirror.

Помилка під час вирощування овочів

Користувачка Кіа Джейд, за якою в TikTok стежать 741 тис. осіб, каже: "Найбільша помилка, якої припускаються садівники-початківці під час вирощування овочів, і я сама робила цю помилку, - не вирощувати достатньо квітів на своєму городі".

відео дня

Потім вона пояснила, чому ця частина така важлива: "Що ще привабить бджіл, якщо не квіти? А бджоли потрібні вам для отримання овочів, тому наступного разу, коли вирощуватимете овочі, обов'язково посадіть корисні квіти", - сказала вона, а потім розповіла, що нагідки, настурції, соняшники та лаванда - це лише деякі з квітів, які можна посадити, щоб бджоли не нудьгували.

Багато хто з її передплатників поспішили погодитися з королевою садівництва, а один з них сказав: "Це як підношення бджолам", а інший сказав: "Для цього ідеально підходять нігтики. І настурції для їстівних квітів".

Однак одна жінка сказала: "Я ніколи не садила квіти на своєму городі. Усі мої овочі чудово ростуть уже 50 з гаком років", а інший зізнався, що боїться бджіл. Однак Джейд розвіяла їхні страхи, сказавши: "Вони не повинні завдавати вам шкоди, адже вони ласуватимуть квітами, хоча як альтернатива ви можете зайнятися самозапиленням".

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна газета у форматі таблоїд. Є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Гармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "відображенням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Гармсворт вирішив зробити газету більш кольоровою і з більш широким колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Згідно з сайтом saferbrand.com, самозапилення відбувається таким чином: "Візьміть маленький пензлик, зубну щітку або навіть ватну кульку і проведіть тичинкою однієї квітки (чоловічої) центральним стеблом (приймочкою) іншої, ви зможете змахнути зібраний пилок на жіночу. Переконайтеся, що ви покрили всі поверхні навколо середньої частини жіночої квітки".
Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти