StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Які труси краще носити чоловікам: як правильно обрати білизну

2 березня 2024, 11:22
Зручність білизни, а також правильна гігієна забезпечать комфорт.
Чоловічі труси - важливі для здоров'я
Чоловічі труси - важливі для здоров'я / Колаж Главред, фото Pixabay

Коли справа доходить до вибору чоловічої спідньої білизни, завжди може виникнути певна плутанина, і частим є питання: які труси краще носити чоловікам для здоров'я?

Незважаючи на те, що існує безліч варіантів на вибір, більшість чоловіків у кінцевому підсумку зупиняються на плавках або коротких шортиках.

Упродовж десятиліть проста пов'язка на стегнах справді розвивалася й зазнала деяких із наймодніших оновлень із погляду стилю чоловічої спідньої білизни та її комфорту.

відео дня

Однак є необхідність розібратися в плутанині, яку люди постійно відчувають щодо чоловічої нижньої білизни, особливо коротких шортів і плавок. Загалом, можна було б не подумати, що про чоловічу спідню білизну можна багато дізнатися - її просто носять, змінюють, перуть і повторюють - але насправді тут набагато більше, ніж думає більшість чоловіків.

Які труси носити чоловікам

Чому важливо носити правильну нижню білизну для чоловіків?

Є кілька поширених помилок, яких чоловіки припускаються під час купівлі нижньої білизни. Правильний внутрішній одяг, що відповідає вашому типу статури, може поліпшити або зіпсувати весь ваш день.

У місцях з високою вологістю, носіння неправильного типу спідньої білизни іноді може викликати у вас дискомфорт і ще більше викликати подразнення і висип на інтимних місцях. Якщо погода волога, ви можете потіти зсередини, а якщо ваша спідня білизна недостатньо продувається, ви почуватиметеся некомфортно. Є кілька речей, які слід враховувати під час купівлі правильного типу спідньої білизни, особливо відповідно до будови вашого тіла, тканини, підходящої посадки і, нарешті, підходящої марки.

Зазвичай чоловіки найменше турбуються про ці аспекти і не надають цьому особливого значення. Але потрібно вміти відрізняти хорошу спідню білизну від поганої, обмацуючи її тканину.

Бавовняна білизна

Бавовна - тканина, яку найчастіше використовують для виготовлення спідньої білизни. Це натуральний, поглинаючий і дихаючий матеріал, який збереже ваші особисті зони безпечними, чистими і здоровими.

Проте експерти не радять носити бавовняну спідню білизну під час тренувань або занять будь-яким видом спорту. Через свої поглинаючі властивості вона може намокнути і викликати дискомфорт.

Поліестер

Поліестер забезпечує більшу підтримку порівняно з бавовною. Він ідеально підходить для тих, хто любить носити джинси скінні, оскільки він удвічі тонший за бавовну і дуже щільно прилягає до тіла. Він має менші поглинальні властивості, ніж бавовна, тому може викликати деякий дискомфорт у тих, хто багато потіє.

Нейлон

Це чудова альтернатива для відвідувачів тренажерного залу і спортсменів. Завдяки складній структурі мікроволокна він завжди зберігає прохолоду. Він приємний на дотик, приємний для шкіри та не викликає подразнення.

Як правильно підібрати труси?

Дуже важливо правильно підібрати нижню білизну. Ніхто не хоче відчувати, як його спідня білизна стискається, провисає, скочується або піднімається весь день, тому що це означає, що вам потрібно постійно її смикати.

Підібрати зручну спідню білизну нескладно, якщо знати, як підібрати її за розміром, а також вибрати хорошу тканину. Незалежно від того, купуєте ви чоловічу або жіночу спідню білизну, знання вашого типу статури, безумовно, допомагає, тому що певні стилі можуть бути зручнішими, ніж інші, особливо залежно від вашої статури.

Труси-плавки

Плавки - це зручність, функціональність і практичність. Це класичний фасон чоловічої нижньої білизни. Довжина цієї спідньої білизни не така, як у трусів-боксерів, проте боки ширші, ніж у жіночих бікіні. Труси-плавки мають або ширінку внахлест, або навіть контурну кишеню. Також можна придбати труси з низькою посадкою, у яких бічна тканина вужча і вони розташовуються нижче в талії.

Крім забезпечення достатньої підтримки, труси також є чудовим вибором у спекотну погоду. Вони також корисні для тих, хто відчуває натирання або скочування в довгій нижній білизні. І, нарешті, що не менш важливо, вони відмінно сидять і мають вигляд, ідеально підходять для того, щоб продемонструвати підтягнуте тіло.

Короткі шорти

Одна з найбільш адаптованих категорій чоловічої нижньої білизни - це короткі шорти. Вони добре поєднуються з формальним, повсякденним і спортивним одягом. Еластичний пояс із низькою посадкою забезпечує комфорт.

Чоловічі шорти облягають від середини до верхньої частини стегна. Вони також забезпечують надійну посадку і захищають інтимні зони. Такі труси забезпечують ідеальний рівень безпеки, оскільки вони не надто короткі й тісні, як плавки, і не надто вільні та безтурботні, як боксери. З кожним пранням такі труси стають м'якшими.

Вони також забезпечують підтримку інтимних зон, необхідну для активного способу життя. Вони забезпечують надійне захоплення під час виконання складних дій і чудово підходять для тренувань. Ні на стегнах, ні на сідницях вони не висять. Вони пропонують достатньо місця навколо органу для руху, забезпечуючи при цьому ідеальну фіксацію стегон і сідниць. Ці труси часто мають пояс із суміші спандексу та поліестеру, який забезпечує чудове стиснення та підтримку сідничних м'язів і стегон.

Боксери (довгі шорти)

Боксери славляться вільним кроєм. Оскільки вони довші за решту чоловічої спідньої білизни і закінчуються трохи вище колін, вони забезпечують додатковий захист. Боксери відомі тим, що вони більш повітропроникні для інтимного органу, тому що вони вільні. З іншого боку, боксери не можуть забезпечити вам або вашому "приятелеві" ніякої конфіденційності через свою вільну посадку. Боксери також корисні для тих, чиє тіло не в найкращому стані, оскільки цей предмет спідньої білизни може допомогти вам забезпечити деякий захист і приховати те, що потрібно приховати.

Спорт Джок

Спорт Джок - це тип чоловічої нижньої білизни, спеціально розроблений для використання під час занять спортом. Він складається з пояса на стегнах і двох лямок на сідницях для підтримки геніталій. Цей вид білизни був придуманий, щоб їх можна було носити під час занять спортом або інших фізичних навантажень, щоб забезпечити додаткову підтримку і захист ваших сімейних коштовностей. Вони також допомагають утримувати яєчка на місці, знижуючи ризик натирання або інших проблем, які можуть виникнути під час тривалої фізичної активності.

Які труси корисні для чоловічого здоров'я
Які труси корисні для чоловічого здоров'я / Фото comostore.cc

Які труси носити чоловікам?

Коли справа доходить до вибору чоловічої спідньої білизни, обов'язково слід враховувати деякі аспекти здоров'я. Наприклад, тісна спідня білизна або спідня білизна, що погано сидить, може спричинити натирання, що може бути дуже незручним і подразнювати шкіру. Щоб цього уникнути, слід шукати спідню білизну з дихаючих, вологовідвідних матеріалів з плоскими швами або безшовною конструкцією.

Хороша гігієна також важлива для підтримання здоров'я статевих органів, тому рекомендується обирати спідню білизну, яка сприяє циркуляції повітря і зменшує накопичення поту. Щоб запобігти зростанню бактерій, краще прати спідню білизну після кожного використання і не носити одну й ту саму пару занадто довго.

Так, і ще одну річ, яку слід мати на увазі: деякі дослідження свідчать, що тісна спідня білизна може збільшити ризик травми яєчок або зниження вироблення сперми, тож, якщо вас це непокоїть, вам слід обрати спідню білизну, яка забезпечує достатню підтримку без ефекту "здавлювання".

За матеріалами: faso.in, comostore.cc

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти