StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чоловік знайшов скарб в потаємній кімнаті на горищі, але його чекало розчарування

17 вересня 2023, 14:26
46652
Заглянувши всередину, він побачив купу коробок, недоторканих з 1960-х років.
Чоловік знайшов скарб у потаємній кімнаті на горищі
Чоловік знайшов скарб у потаємній кімнаті на горищі / Фото: Mirror

Чоловік виявив секретну кімнату на горищі під час модернізації ізоляції свого будинку. Він пережив шок свого життя, коли робітники повідомили йому про кімнату, спонукаючи його вирвати гіпсокартон і дослідити його далі.

Заглянувши всередину, він побачив купу коробок, незайманих з 1960-х років, але їх вміст викликав більше запитань, ніж відповідей, пише Mirror.

"Один з робітників запитав, чи знаю я, що там є кімната. Я поняття не мав. Отже, ми розрізали гіпсокартон і побачили стопки коробок 60-х років. І всі вони були повні!", - розповів чоловік.

відео дня

Йому натерпілося їх відкрити, але всередині його чекало розчарування

"Я відкрив їх, чекаючи чогось класного. А вони були повні чортових соснових шишок! Це один з найбільших обломів в моєму житті", - поділився незадоволений чоловік.

Раніше ми розповідали, що жінка хоче назвати свою дитину на честь тварини, але люди назвали це ім'я "жахливим". Вона захотіла дати малюкові ім'я Фокс. Десятки людей відреагували на публікацію, деякі сказали, що знають дітей на ім'я Фокс, але інші різко критикували це ім'я.

Нещодавно чоловік повідав чарівну історію, пов'язану з ім'ям пса. Оскільки пса породи "Золотистий ретривер" звуть Борис - як колишнього прем'єра Британії - то відвідувачі пабу від такого зазвичай гомерично регочуть.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти