StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка хоче назвати свою дитину на честь тварини: люди назвали це ім’я "жахливим"

2 липня 2023, 21:20
7139
Одна жінка нарвалася на критику в Мережі після того, як повідомила широкому загалу свій вибір.
беременная женщина, ребенок
Жінка хоче назвати свою дитину на честь тварини / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Вибір імені для майбутньої дитини – непросте завдання, особливо якщо ви вирішите поділитися своїм вибором з рідними, друзями або з людьми в Інтернеті.

Як пише Mirror, одна жінка нещодавно нарвалася на критику в Мережі після того, як повідомила широкому загалу свій вибір. Незнайомці не стримали своїх чесних думок.

"Постійно шукаю імена хлопчиків, під час пошуку ми натрапили на ім’я Фокс ("fox" у перекладі з англ. – лисиця, - ред.). Спершу не були впевнені, але, здається, ми таки назвемо так свою дитину. Хтось знає когось на ім’я Фокс?", - написала жінка на одному з форумів.

відео дня

Десятки людей відреагували на публікацію, причому деякі сказали, що знають немовлят на ім'я Фокс, але інші жорстоко критикували це ім'я.

Одна людина написала: "Я знаю жінку, яка назвала свою дитину Фокс. Для мене це занадто, просто моя думка". Інша людина також написала, що це ім'я "жахливе".

У той час один з користувачів Мережі зазначив: "Це нормально для дитини рок-зірки, якій не потрібна належна робота чи кар’єра. Проте це занадто для звичайної дитини. Уявіть, що ви кличете лисицю, йдучи парком. Може, подивіться на інші імена?".

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що новоспечена матуся хоче змінити ім’я своєї 4-місячної доньки після того, як її чоловік заблокував усі її улюблені пропозиції. У зв'язку з цим парі довелося вибрати ім'я в останню хвилину. Проте зараз жінка шкодує про своє рішення. Пара назвала свою доньку Софією. Жінка сказала, що це дуже елегантне ім'я, однак воно дуже поширене, а їй хочеться, щоб донечку звали рідкісним ім'ям.

Також повідомлялося, що жінка вирішила назвати свою маленьку доньку на честь відомої рослини. Новоспечена матуся дуже обурила свою родичку, коли розповіла їй, як хоче назвати свою донечку. Після цього родичка заявила жінці, що це ім'я "дуже жахливе та ганебне". Натомість жінка заявила, що ім'я не є "якимось божевільним", це просто "старовинна назва рослини".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти