StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Загадка для тих, хто любить котів: потрібно знайти хвостатого улюбленця в кімнаті

1 серпня 2023, 15:42оновлено 6 серпня 2023, 01:33
22676
Коти вміють дуже добре ховатися, тому не варто розраховувати, що це завдання буде легким.
Кот, комната
Потрібно знайти кота на картинці за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: Unsplash, Fresherslive

Оптичні ілюзії та головоломки – це не лише розвага і спосіб гарно провести час, а ще й чудове тренування для мозку, яке допомагає тримати розумові здібності на висоті. Тому не варто нехтувати таким простим і водночас дуже ефективним способом потренувати свій мозок. Наступна загадка буде присвячена пошуку захованої тварини – потрібно буде знайти кота у кімнаті.

На завдання дається всього 10 секунд, що робить його ще важчим, пише Fresherslive. Але це буде хорошим способом перевірити свою уважність та спостережливість.

На картинці ми бачимо інтер’єр кімнати. Наш погляд одразу натикається на великий диван по центру малюнка, подушки, журнальний столик та інші предмети меблів та деталі обстановки.

відео дня

Рекомендуємо розв'язати також наступну головоломку: Загадка, яка заплутає навіть геніїв: потрібно знайти мураху серед бджіл

Кімната на перший погляд здається пустою. Але десь там заховався котик, якого потрібно відшукати за вказаний час.

Усі ми знаємо, що коти вміють ховатися особливо майстерно, і нинішня ситуація – не виняток. Котик так добре заховався від наших очей, що знайти його буде дуже непросто. Але якщо докласти зусиль, то можна помітити домашнього улюбленця.

Спробуйте окинути поглядом картинку всю разом – раптом вам вдасться одразу побачити кота. Якщо таким способом виявити заховану тварину не вдалося, тоді огляньте кожну ділянку картинки по черзі у пошуках хвостатого.

Коли виконаєте завдання, можете запропонувати його своїм рідним і друзям – можливо, вони теж будуть не проти перевірити свою уважність та спостережливість.

Комната
Потрібно знайти кота на картинці за 10 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається знайти кота, даємо невелику підказку – зверніть увагу на вікно.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Комната
Кіт заховався за вікном/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку для найуважніших, у якій потрібно знайти змію, заховану серед листя. Помітити змію на зеленому листі – завдання непросте. Впоратися із ним зможуть лише одиниці.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію для тих, хто не боїться труднощів – потрібно знайти орла на картинці. На складному малюнку лише одиниці зможуть всього за 15 секунд помітити орла, який заховався серед інших птахів у небі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти