StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Пивна встає дибки, коли чує ім'я пса: чоловік повідав веселу історію

5 липня 2023, 17:34
2035
Оскільки пса породи "золотистий ретривер" звуть Борис - як колишнього прем'єра Британії - то відвідувачі пабу від такого зазвичай гомерично регочуть.
Пес, паб
Пес на ім'я Борис став зіркою пабів в Брістолі / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Майк пік з легендарного, оспіваного в літературі міста Брістоль, каже, що його пес на прізвисько Борис - практично зірка всіх навколишніх пабів і просто питних закладів. Адже, як пише британський таблоїд Mirror, мало того, що пес ‒ тезка колишнього прем'єра Джонсона, так у нього ще й такі ж скуйовджене світле волосся, як і у Політика. І не тільки на голові, але і по всьому тілу.

Коли сім років тому пік взяв цуценя в притулку, він вирішив залишити не змінювати йому ім'я. Адже ім'я Борис псу прекрасно підходило. Але після того, як Борис Джонсон став прем'єр-міністром (і регулярно почав викликати скандали своєю політикою, висловлюваннями і поведінкою), все різко змінилося. Майк і його кохана Сьюзен Макартур люблять ходити в місцеві паби і часто беруть пса з собою. Борис своєю красою і грайливою вдачею привертають увагу відвідувачів. І ті зазвичай гомерично регочуть, дізнаючись ім'я пса.

"Ми говоримо їм, що його звуть Борис, і деякі люди сміються. Зараз ми жартуємо, що він любить вечірки – як і Джонсон. Він виховувався в ресторанах і пабах, тому любить зустрічатися з людьми і дітьми. Йому подобається грати з нашими чотирма онуками, і він любить обійматися", — сказав пік.

відео дня
Борис Джонсон
Борис Джонсон / УНІАН

За словами Майка, у семирічного Бориса собача дві особистості - він спокійний і доброзичливий вдома, і, навпаки, дикий і енергійний на вулиці.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що новоспечена матуся хоче змінити ім'я своєї 4-місячної дочки після того, як її чоловік заблокував усі її улюблені пропозиції. У зв'язку з цим парі довелося вибрати ім'я в останню хвилину. Однак зараз жінка шкодує про своє рішення. Пара назвала свою дочку Софією. Жінка сказала, що це дуже елегантне ім'я, проте воно дуже поширене, а їй хочеться, щоб донечку звали рідкісним ім'ям.

Також повідомлялося, що жінка вирішила назвати свою маленьку дочку на честь відомого рослини. Новоспечена матуся дуже обурила свою родичку, коли розповіла їй, як хоче назвати свою донечку. Після цього родичка заявила жінці, що це ім'я "дуже жахливе і ганебне". Натомість жінка заявила, що ім'я не було "якимось божевільним", це просто "давня назва рослини".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти