StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Головоломка для тих, у кого чудовий зір: потрібно знайти три нулі за 9 секунд

28 березня 2024, 05:55
Розгадайте дуже непросту головоломку, яка змусить вас замислитися - серед безлічі літер O на зображенні потрібно спробувати відшукати три нулі.
Загадка
Знайдіть три нулі за 9 секунд / IndiaTimes

Коли потрібно трохи розслабитися і відволіктися від роботи, можна розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії не лише гарно тренують мозок, а й дають змогу гарно провести час у родинному колі чи серед друзів. Цього разу нам потрібно знайти нулі на малюнку серед літер O.

Головоломка від IndiaTimes вкрай непроста. Щоб її розгадати, слід уважно розглянути малюнок. Літери і цифри зображені так, щоб нас максимально заплутати.

На зображенні - безліч літер O. Десь серед них знаходяться три суміщені один з одним нулі, які нам і належить відшукати. Завдання нелегке, але розгадати головоломку можна.

відео дня

Дається лише 9 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете правильну відповідь / IndiaTimes

Не вдалося розгадати головоломку? Ловіть підказку: три нулі знаходяться праворуч на малюнку. Правильна відповідь обведена в кружечок.

Разгадка
Якщо вдалося розгадати головоломку, ви дуже уважна людина / IndiaTimes

Ви можете спробувати розгадати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба за 6 секунд знайти сову. Доведеться шукати особливу тварину, яка не схожа на всіх сов.

Також можна спробувати розгадати головоломку для найвеселіших і найкмітливіших. На малюнку, де зображені різнокольорові яйця та квіти, треба знайти курча. На пошук правильної відповіді лише 5 секунд.

А ще в нас є головоломка для тих, у кого зір яструба. На малюнку, де розкидана велика кількість наліпок, треба знайти Ейфелеву вежу. Багато предметів плутають уяву, тому доведеться добре подумати.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти