StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 6 секунд знайти сову

21 березня 2024, 05:50оновлено 22 березня, 04:22
Розгадайте дуже складну, але цікаву й захопливу оптичну ілюзію - на зображенні потрібно спробувати знайти тварину, яка насправді не є совою.
Загадка
Знайдіть особливу сову за 6 секунд / The Sun

Кожному часом потрібно змінити діяльність і трохи розслабитися. У такій ситуації можна спробувати розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії допоможуть потренувати концентрацію та урізноманітнити своє дозвілля. Цього разу нам потрібно відшукати несправжню сову.

Головоломка від IndianTimes вкрай непроста, щоб знайти правильну відповідь, знадобиться уважно вивчити малюнок. Автори ілюзії спробували нас максимально заплутати.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для найвеселіших і найкмітливіших: треба за 5 секунд знайти курча

відео дня

На малюнку - безліч сов. Серед них є не сова, а інша тварина, яка схожа на кішку. Наше завдання - відшукати несправжню сову.

Дається лише 6 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Дивіться уважно на малюнок, і ви знайдете сову / The Sun

Не вийшло знайти несправжню сову? Ловіть підказку: тварина знаходиться на малюнку праворуч. Правильна відповідь обведена в кружечок.

Разгадка
Якщо знайшли сову, у вас чудовий зір / The Sun

Спробуйте порозгадувати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба за 5 секунд знайти курча. Його потрібно відшукати серед різнокольорових яєць і квітів з боків.

Також ви можете розгадати головоломку для тих, у кого чудовий зір. Потрібно за 5 секунд виявити особливий будиночок. У такого будиночка є особливість, яка відрізняє його від усіх інших.

А ще ми маємо оптичну ілюзію для тих, у кого зір, як у яструба. На зображенні треба за 11 секунд знайти Ейфелеву вежу. Завдання непросте, оскільки на малюнку розкидана величезна кількість найрізноманітніших предметів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти