StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого блискучий зір: треба за 5 секунд знайти мишку

3 березня 2024, 05:30оновлено 3 березня, 21:12
25070
Розгадайте цікаву і дуже веселу оптичну ілюзію для кмітливих - потрібно швидко відшукати мишку, яка сховалася на малюнку від вашого погляду.
Загадка
Знайдіть мишку за 3 секунди / Jagranjosh

Звичну рутину та робочі будні можна розбавити розгадкою головоломок. Оптичні ілюзії допомагають розслабитися, потренувати мозок і переключити увагу. Цього разу нам потрібно знайти на малюнку особливу мишку.

Головоломка від Jagranjosh проста і весела. Щоб її розгадати, не треба мати особливі навички уважності. Достатньо швидко оглянути малюнок і правильна відповідь знайдеться сама собою.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 15 секунд знайти жабу

відео дня

На малюнку - безліч однакових мишок. Десь серед них зачаїлася одна миша, яка не схожа на інших. Ось її нам і належить знайти.

Дається лише 5 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Дивіться уважно на картинку, і ви швидко знайдете мишку / Jagranjosh

Не вдалося знайти особливу мишку? Ловіть підказку: подивіться на малюнок трохи лівіше центру. Мишка, яка відрізняється від усіх, саме там.

Разгадка
Якщо знайшли мишку, у вас приголомшлива спритність / Jagranjosh

Може спробувати порозгадувати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба за 11 секунд знайти помідор. Серед вишень червоного кольору відшукати овоч стане непростим завданням.

Крім того, можна розгадати головоломку для тих, у кого блискучий зір. Серед мисливців і собак треба знайти лисицю. Дається лише 3 секунди для того, щоб її відшукати.

А ще в нас є головоломка для уважних і кмітливих. На червоній табличці білим зображено велику кількість літер H. Завдання - знайти серед них літеру N. На розгадку непростої оптичної ілюзії дається 18 секунд.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти