StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Головоломка для найвеселіших і найкмітливіших: треба за 5 секунд знайти курча

16 березня 2024, 05:55оновлено 16 березня, 22:30
Розгадайте хитру і цікаву головоломку - потрібно на малюнку серед різнокольорових яєць знайти курча, яке ретельно сховалося від вашого погляду.
Головне
Знайдіть курча за 5 секунд / The Sun

Коли потрібно розвіятися і перевести думки, можна розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії допомагають потренувати концентрацію та урізноманітнити дозвілля. Цього разу нам знадобиться швидко знайти курча серед різнокольорових яєць.

Головоломка від The Sun досить проста, але дуже хитра. Потрібно уважно розглядати картинку, щоб зрозуміти, у чому фішка, і швидко знайти правильну відповідь.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба знайти літеру E за 6 секунд

відео дня

На малюнку - курячі яйця різного кольору з різноманітними малюнками та фігурами. По кутках зображені квіти. Нам потрібно знайти серед них курча, яке сховалося.

Дається лише 5 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Головне
Уважно дивіться на малюнок, і ви знайдете курча / The Sun

Не вдалося знайти курча? Ловіть підказку: курча в лівому кутку. Правильна відповідь виділена на малюнку.

Разгадка
Якщо вдалося знайти курча, ви дуже уважна людина / The Sun

Ви можете спробувати розгадати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де потрібно за 6 секунд знайти злодія. Лиходій намагався проникнути до будинку, але його не пустив собака.

Також можна розгадати головоломку для тих, у кого зір яструба. Серед безлічі предметів потрібно знайти Ейфелеву вежу. Дається лише 11 секунд.

А ще в нас є головоломка для тих, хто має чудовий зір. На малюнку багато будиночків. Серед них - один, який відрізняється від усіх. Його слід виявити за 5 секунд.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти