StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого зір яструба: треба за 11 секунд знайти Ейфелеву вежу

10 березня 2024, 05:30оновлено 10 березня, 23:46
41357
Розгадайте веселу, але дуже заплутану головоломку - потрібно швидко знайди Ейфелеву вежу на малюнку, де зображено безліч різноманітних предметів.
Головне
Знайдіть Ейфелеву вежу за 11 секунд / Jagranjosh

Час від часу багато хто прагне урізноманітнити свою повсякденну діяльність. Щоб трохи розвіятися, можна порозгадувати головоломки. Оптичні ілюзії тренують концентрацію і дозволяють весело провести час. Цього разу нам потрібно знайти Ейфелеву вежу.

Головоломка від Jagranjosh не складна, але заплутана. На малюнку безліч предметів, щоб максимально заплутати людину і перешкодити концентрації на пошуку правильної відповіді.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого зір яструба: треба за 11 секунд знайти Ейфелеву вежу

відео дня

На картинці - велика кількість різних предметів: від мобільних телефонів до автомобілів, взуття та одягу. Десь серед них - наклейка з Ейфелевою вежею, яку нам і належить знайти.

Дається лише 11 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Уважно дивіться на малюнок, і ви знайдете правильну відповідь / Jagranjosh

Не вдалося знайти Ейфелеву вежу? Ловіть підказку: вона трохи правіше від центру, правильна відповідь обведена в кружечок.

Разгадка
Якщо знайшли Ейфелеву вежу, ви дуже уважна людина / Jagranjosh

Ви можете спробувати розгадати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба знайти оленя за 7 секунд. Тварина сховалася за деревами, і відшукати її не просто.

Також можна розгадати головоломку для тих, у кого блискучий зір. Потрібно за 5 секунд знайти особливу мишку. Дивіться уважно на малюнок, і ви знайдете правильну відповідь.

А ще в нас є для вас головоломка, де потрібно за 6 секунд знайти злодія. На зображенні місцевий житель і собака на подвір'ї спостерігають за злодієм, який намагався пробратися до будинку. Відшукати злодія не складно, потрібно лише уважно дивитися на малюнок.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти